ja gram na 500 jesli chodzi o wpłaty pobieraja moment bez problemu,jesli chodzi o wypłate pieniedzy czekam juz tydzien i niemoge sie doczekac,nie polecam tego programu,łatwy jest w obsłudze mozna ustawiac automat po jakim kursie chce sie kupic i sprzedawac bez potrzeby siedzenia przed komputerem,ale to tylko ta zaleta jak dla mnie,wada jest taka ze nie wypłacaja kasy,sa oszustami co za tym idzie mają złą renome,tracą na tym klientów a mogli by dobrze prosferowac gdyby byli wypłacalni.Stanowczo odradzam wpłacanie pieniedzy na Plus 500,mam tam ulokowaną sporą sume pieniędzy i jesłi cos sie nie zmieni z wypłacaniem pieniedzy tzn nie odzyskam ich sprawe bede kierował do prokuratury oraz do takich organów scigania jak interpol dlatego ,że z tego co mi wiadomo tj,firma zagraniczna i ściganiem takich lichwiarzy zajmuje się interpol.Jeśli coś się zmieni to dam opis
a ja chcialem wyplacic kase na karte kredytowa i przyslali mi maila zebym wyslal im xero karty dowodu i podpisal upowarznienie ze moga obciazac moja karte ze upowarzniam ich do tego jak zaczelo sie o wyplate tak trwa juz 2 tygodnie i nic co wiecej staram wyplacic siee 2 tysiace a 3 zostalo w obrocie i nagle jak chcialem wyplate z 3000 w obrocie zostalo 188zl moze i faktycznie tak wszystko spadlo ale to jakies dziwne nie wplacajcie tam kasy bo i tak jej nie odzyskacie to oszusci zwykle sk.......y mysla ze ludzie sa na tyle glopi ze wysla im upowarznienie na swoja karte s........y
LUDZIE!!!Nie wysyłajcie pieniędzy do Plus 500 to przewał.Fakty są następujące:
-brak adresu firmy (nie podali żadnego,ani w Polsce,ani za granicą)
-brak tel.kontaktowych (podali tylko fax do Anglii)
-umowa którą musisz podpisać jest tylko po angielsku (to jest niedopuszczalne,ustawa o jeż.polskim nakłada obowiązek tłumaczenia tego typu tekstów,tym bardziej jeśli to umowa)
-notowania w Plus 500 są zupełnie inne niż wynika to z giełd
-infolinia to też jakaś pomyłka (kto normalny,jaka szanująca się firma podaje do kontaktu tylko maila?)Nawet jak ktoś sprzedaje pineski to można do niego zadzwonić.
Poskładajcie te fakty do kupy i wyciągnijcie wnioski...czy nie tak działa oszust?!
Sprawdźcie jakie informacje podają o sobie inni brokerzy,a jakie Plus 500?Nie dajcie się oszukać!!!
notowania są inne bo baranie nie zauważyłeś że ropa w kilku rodzajach i jej ceny co jest raczej oczywiste sie różnią, a jak chcesz na bierząco sprawdzać czy to sie zgadza to sobie kup w kablówce TVN CNBC by widzieć że notowania sie ładnie pokrywają
a dziś juz zamknęli stronę :
The site is not available from Poland.
dziękuje dobranoc pozamiatane ...
używałem ich programu do zabawy jako demo ... program nawet przyjazny, tak żeby se zorientować ocb dla osoby co nie miała z tym styku nawet wiele czasu nie potrzeba
wypłaciłem od plus 500 1000 pln i doszło, jak do tej pory bez zarzutu ale więcej niż 2 koła nie zalecam wpłacać mimo że mają na swojej stronie zgody jakiś tam komisji,
pozatym jak nie zarobisz na giełdzie od 2000 pln to i od 20000 tez nie
Wypłacili..................
Mam do ciebie prosbe- napisz mi dokładnie co i jak z tym plus500.
Chcialabym grac w realu- w porownaniu z innymi bardzo czytelna platforma.
Niestety jest tyle roznych opinii,ze sie obawiam.W ostatniej chwili cofnelam przelew.
Jak dlugo grasz? Czy miales jakies problemy?Czy uczciwie wyplacają? itp.
Bede ci bardzo wdzieczna. Jak mozesz to odpisz na priv.email;halinek27@o2.pl
jakoś ich od miesiąca ścigają i nie mogą nic zrobić??wszystko nadal funkcjonuje a ja nadal gram:)z bonusa zrobiłem 380 pln i dziś wypłaciłem na moneybookers...zobaczymy efekty...:)
Tydzień temu dałem do realizacji wypłate na konto bankowe. Jak długo idzie taki przelew ? czy już mam się zacząć martwić że zostałem oszukany? dodam, że wpłaciłem 800zł, ugrałem 1000zl i te 1000 chce wypałacic... ciekawe czy wypłacą..
spoko wypłacą, też się martwiłem ale wypłacili, idzie to około 3 dni roboczych od momentu zlecenia wypłaty. Problem jest tylko na co mają Tobie wypłacić. Najlepszym wariantem jest ja tak zrobiłem tzw. na początku zapłata z karty kredytowej i jak wypłacasz to robią Tobie zwrot na tę sama kartę z której płaciłeś. To jest moja sprawdzona wersja odnośnie karty kredytowej koniecznie Visa. Co do innych przypadków nie mam zdania. Generalnie jestem zadowolony lecz nie podpalam się i nie ryzykuję dużych kwot bo to nigdy nie wiadomo. Jestem totalnym laikiem i korzystam wyłącznie z forex-u euro/dol itp. bazując na różnych doniesieniach z wszelkich informacji które mogą mieć wpływ na poziom waluty.
Fajna zabawa, ale trzeba pamiętać aby się nie zgrzewać!!!
Pozdr. Jureeek
Tak gramw realu od 05-05-10 ,wpłaty i wypłaty przez Moneybookers ,wpłaty realizowane natychmiast,wypłaty do Money ok 3 dni z Money na konto ok.2 dni po pełnej weryfikacji konta.Moja ulubiona para USAJPY. 50 startowe uruchamiają po zdobyciu 60 punktów.Na razie na małe stawki musiałem wypróbować drożność obiegu kasy.Powodzenia dla graczy w realu nie mam zastrzeżeń.
co do zwrotu na karte kredytowa to przyslali mi ze musze wyslac upowarznienie dla nich na obciazanie mojego konta nie mam zamiaru tego robic czy ktos morze mial podobnie co do pomocy to caly czas pisze ze nie chce nic takiego robic i jak mam wyplacic fundusze i dostaje caly czas maila zebym zeskanowal im 2 strony karty kredytowej i wyslal im upowarznienie
Dnia 2009-09-01 o godz. 02:32 ~pablopicasso89 napisał(a):
> Jestem ciekaw czy:
a) po skorzystaniu z darmowych 50 zł
> można się zadłużyć??
b) po skorzystaniu z darmowych 50 zł
> można użyć dźwigni i się zadłużyć??
Chodzi mi ogólnie o
> ryzyko jakie ponoszę..
Pozdrawiam serdecznie
Przedwczoraj otwarłem dwie pozycje kupiłem dolara za 400 zł. miałem straty ale postanowiłem czekać aż pójdzie do góry miałem ustawione na sprzedaż gdy wzrośnie .
Gdy dziś załączyłem platformę aby sprawdzić czy zyski idą do góry czy na dół okazało sie że mam pozycje zamknięte na stratach i 30 zł .
Gdzie są moje pieniądze ? I kto zamknął mi pozycje , przecież nie jestem debilem żeby sprzedawać kiedy mam straty tylko czekam aż rynek pójdzie do góry
Przedwczoraj otwarłem dwie pozycje kupiłem dolara za 400 zł. miałem straty ale postanowiłem czekać aż pójdzie do góry miałem ustawione na sprzedaż gdy wzrośnie .
Gdy dziś załączyłem platformę aby sprawdzić czy zyski idą do góry czy na dół okazało sie że mam pozycje zamknięte na stratach i 30 zł .
Gdzie są moje pieniądze ? I kto zamknął mi pozycje , przecież nie jestem debilem żeby sprzedawać kiedy mam straty tylko czekam aż rynek pójdzie do góry