Możecie sobie wątku podbijać, obrażać mnie, pluć i pisać bzdurki bo NIC INNEGO NIE POTRAFICIE, na nic innego was nie stać a to ja PONOWNIE WYGRAM :):):)
Dziś wpadł mi kolejny pakiet akcji i już mam ponad 720 000 szt., jeszcze 3 sesje w tym tygodniu i mam zamiar 23 czerwca za tydzień rozpocząć tydzień z 800 000 szt. a do końca czerwca zbliżyć się może do 1 mln akcji w portfelu !
Misiaczki i NIE MACIE ŻADNEGO wpływu na moje decyzje, im więcej akcji kupuje ja tym mniej akcji jest dla was a zauważam, że z prawej strony to nawet nie zacząłem kupować tylko kilka razy malutką drobnicę dla rozgrzewki.
Ja mam czas, możliwości i pieniądze a wy tylko możecie co najwyżej próbować zniechęcać innych do kupna tym samym powodując, że JA MOGĘ AKCJE KUPOWAĆ taniej niż mógłbym :):):):)
Mi się nie znudzi bo mając akcje INM będę na tym forum tak jak jestem od 5 lat bo w ciągu 5 lat spółka dała mi zarobić takie pieniądze których wy nie zobaczycie :):):)
Akcje które mam są kupiona za malutką część samego zysku i akcje które zbieraj od kilku sesji są również z samych zysków. W zasadzie kapitał to ja mam tylko w akcjach ORLEN a pozostałem spółki to za skumulowany zyski raz comiesięczne dochody z różnych źródeł o których tu nie będę pisał :)
Te nasze trolliska strasznie nerwowe myślałem że uda mi się niżej kupić tyle się dzisiaj starali ale za nisko ustawiłem koszyczek :-/ no nic jutro też jest dzień może przy piątku znowu wpadnie większy pakiet w sumie niech robią co chcą mam tutaj jeszcze budżet przeznaczony na małe zakupy, środki z zysków więc bez stresu jak je ulokuję.
Bez stresowo zupełnie. Dziś mi ORLEN przebił 80 zł, ugrałem sporo na PURE pod wczerajszy artykuł oraz z rana na kółeczko, ale za bezpieczną kwotę, wziąłem RAFAKO i oddałem z 3% zyskiem średnio po 0,211. Wisi na górnych ale jakoś mnie to nie grzeje ni ziębi.
Miałem za te zyski dzisiejsze kupić INM już dzisiaj ale poczekam. Nawet nie napiszę ile tego wyszło bo znów sie będą zazdrośniki pluć.