• Wiem co będzie jutro Autor: barteq87 [188.127.27.*]
    Przygotujcie sie, że wszyscy Ci co źle pisza o tej premierze (tracą swój czas na forum) mają w tym interes, czyli swoje pieniądze. Bo kto normalny pisze, że np oceny są już 89% a nie 90% :D:D Kontrakty mają do 20 czerwca czyli do tego czasu muszą oddac akcje + odsetki za które je pożyczli. Liczyli, że premiera wypadnie słabo i jutro puszczą cenę akcji w dół, a ludzie zaczną panikować i sprzedawać swoje akcje. Premiera The Alters, czyli najważniejszego testu w 2025 roku dla 11 bit wypadła BARDZO DOBRZE. Gra się szybko spłaci, a reszta roku wygląda naprawde dobrze. Ja osobiście zamierz dokupić akcje. Nie słuchajcie tych ludzi bo mają w tym swój interes, żeby zasiać niepewność u akcjonariuszy.
  • Re: Wiem co będzie jutro Autor: ~1umba1 [31.0.95.*]
    Z samego startu podbitka później atak w dół. Następnie obrona i znowu spadek może lekka panika az w końcu sukces i zwycięstwo.
    Prawie jak nasza rep.w piłce nożnej tylko bez sukcesu i zwycięstwa.

Takie żarty. Nie mam pojęcia co będzie tylko przypuszczenie o wzroście.
  • Re: Wiem co będzie jutro Autor: ~owoc666 [185.70.180.*]
    dobrze ze sa leszcze na pokładzie bo kurs nie spadnie szybko... chwile była nadzieja ale już umarła gra sie niestety osuwa w rankingach sprzedazy - premiera dobra ale dla tylko malego nisko wycenianego studia np taki Starward to by odpalil silniki z jutro z rana przy takiej sprzedazy
  • Re: Wiem co będzie jutro Autor: ~Asd [188.146.18.*]
    Trzymamy akcje i dokupujemy. Short się wykrwawia do końca tygodnia
  • Re: Wiem co będzie jutro Autor: ~As [5.173.50.*]
    Super, dzięki Bogu ulica będzie dziś kupować :-) na ulicę zawsze można liczyć :-)
  • Re: Wiem co będzie jutro Autor: barteq87 [37.225.64.*]
    Trzymać do 20 czerwca, dzisiaj może być duży atak shorta
  • Re: Wiem co będzie jutro Autor: koralgol4 [91.150.223.*]
    Zaczynamy 241zł.
[x]
11BIT -0,41% 168,90 2025-11-10 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.