Mnie wystarczy intuicja aby co miesiąc od początku roku wypłacać po 10% zysku w czerwcu jeszcze nie wypłacałem ale jest znacznie większy więc na koniec miesiąca 6 wypłata nastąpi :) po 34 latach na gpw to mnie tu nikt nie ogra :) tylko na wiosnę żal podatku płacić... A fale poziomy wskaźniki cykle i niusy to tylko szum ...
Taaa na pewno, azja pokazała co mysli o tych wojnach. SP fut także, a 2730-40 na open nie będzie niczym złym hihihihi i shorciaki znów powiezieni i brawo.
Dnia 2025-06-15 o godz. 21:42 ~Leszczezulicy napisał(a): > Postraszą a na koniec 2750 takie typy leszcza na ten tydzien
Jak zwykle od poniedziałku w tygodniu wygasania kontraktów stooq.pl podaje notowania nowych serii i stąd te plusy na FDAX czy FS&P, ponieważ na tamtych rynkach nowe serie notowane są wyżej niż wygasające. U nas jest odwrotnie, nowa seria w piątek zamknęła się 32 pkt niżej niż wygasająca.
Notowanie serii U 35 pkt poniżej seri M zachęca niektórych graczy do otwierania na nie L bo te punkty traktują jako premię. Mogą się jednak mocno rozczarować.
Ale dzidy w górę i rzeźni misiów nie ma. Starają się dowieźć wynik do rozliczenia. Jednak wykres kontraktów, te ciągłe wracania do 2700 sugeruje słabnięcie byków i uważam, że z tego boczniaka wyjdziemy dołem. I to jeszcze przed piątkiem.
A shorciarze to tylko siedzą i czekają na jakiś wysyp akcji. No przecież jak może rosnąć to po co ma spadać. Buhahaha, a wy liczyta i liczyta na spadek, a nie będzie i tyle, hihihi
Czy oni specjalnie po moją resztkę zeszli co się w piątek nie doczekała ? :-) No niespodzianka.... Raczej miałem zamiar ją poddać na koniec dnia wyżej a tu jednak ;-)
Ravcio tyle razy dostał wprd - ol, że teraz nie gra. Buhahaha, a taki pewien spadkow i co mój ty kawalerze? Hihihihi, mówiłem shortuja cieniasy - buhahaha
Beznadziejny rynek. Stoją w miejscu. Nie wiadomo na co czekaja. Ruszyć 100pkt do góry to od razu by się jakoś człowiek rozweselił. A tak to shorciarzyki skalpuja po kilka pkt. Żenada taka gra. Jedziemy UP - hihihi
Malo kto chce oddawać akcyjki. Wartość rośnie z dnia na dzien- hihihihi, a shorciarze myślą że to spadnie. Nie ma szans cieniaski i wasze niedoczekanie- buhahaha
To jankeskie szuje. Już niszczą dorobek naszych czasów. Co to za sk.... ele? Dawać na 2750, co my tu robimy, przecież to bez sensu trzymać poniżej 2720. 3k to poziom docelowy - hihihihi
Zaczynają, gnoić nasz rynek. To już widać gołym okiem. Znów nikt się nie postawić. Achhhh żal.na to patrzec. Fundy shortujace, zrobią sobie rzeź u nas - achhhh co to za sk...
Jedziemy z shorciarzami. Nie lubię shorciarzy. Nie lubię spadkowców. Jedziemy z wami na 2800 - ino miguś . Hihihihi. Już uciekli czy jeszcze? Ale sie szykuje w p r dl - buhahahaha
Przecież to tylko shorciarzom zależy na spadkach. Nikomu innemu. Normalne fundy kupują i sie cieszą. A to szorciarze sypią. Dziś ile byli na 2690- chwilkę. Rynek byka i jedziemy z wami - buhahaha, a coraz więcej shorciarzy w czarnej.... dziurce
minimum 4, może być i 10 - PPK aktywnych już prawie 4mln i 14 mln OFE, z czego pewnie z 3-4 miliony już się łapie na suwak (tu by trzeba emeryta pytać, on tam zna te wszystkie liczby)...