Jane że tak. Spadaj gwiazdo. :), może wreszcie będzie trochę spokoju z tą przerośnięta mega ego gwiazda. A i nie mecz się z odpowiedzią. Mam to w zyci.
Hahahaha mega ego, synek ego to wy macie wybujałe i przekonanie o własnej wielkości :) gdybyście nie mieli rozbijanego ego to byście chociaż wdawali się w jakąkolwiek dyskusje a nie tylko spadaj biedaku, uważacie że to co pisze to bzdury wobec tego się zastanów nad sobą :)
Hehe. Nie powstrzymales tego mega przeświadczenie o swej wielkiej nieomylnosci i nicości reszty tu obecnych. Cóż pisz misiu pisz. Masz sto procent negatywnych postów o celonie. Mega sukces. Nawet to przezutem siano w tej głowie dostało by parę pozytywów. Parę nie podniecaj się. Pisz gdyż zaprawdę kiepsko poszło z wykorzystaniem takiej negatywnej info ze świata. Obroty jak w warzywniaku paniki nie było a sporo was to kosztowało. Twoi panowie będą niezadowoleni. Pisz więc trzeba służyć dalej.
Negatywy bo desperaci jak ty dają czy inne Kubusie co widziały 34 po parkinsonie a jest nizej niż było :P dawali łapki w dół wtedy i co? Jak pisałem o problemie z finansowaniem małych spółek też pisali że głupoty gadam a tu nagle na prezentacji Celina mój argument :) bądźcie nieomylni dalej i dawajcie łapki w dół niech dają łapki w dół jeśli dla ciebie to wyznacznik to gratulacje :))))
Nikt nie znika. To, że masz potrzebę dyskusji o spółce której twierdzisz że nie masz w portfelu to nie znaczy że mamy odpowiadać na każda twoją zaczepkę. Ja sobie czekam. Może do września, może do grudnia, zobaczymy. Spokojna twoja rozczochrana.