BEDZIE ROSŁO nadciąga dokapitalizowanie i produkcja.
Można sądzić ze spółka zostanie konkretnie dokapitalizowana, a na jej produkty będzie zbyt.
Przejście z fazy START-UP do normalnej DZIAŁALNOSCI GOSPODARCZEJ to skok. Skok w przychodach i Skok w skali działalności – ruchy na kursie właśnie wstępnie to reprezentują.
Mamy tylko domysły, a będą zapewne spore konkrety. Dopiero się zacznie.
Konkrety w informacjach dopiero napłyną !
Konkretna działalność produkcyjna dopiero ruszy !
Teraz trwa niedoceniana promocja. Sprzedający teraz będą żałować !!!
Kurde, ludzie - na walnym nic nie będzie, ma być odnośnie pokrycia strat z ubiegły, rok - przestańcie siać dezinformację, jakoby na walnym miało być coś ważnego!
Jednym z punktów WZA jest powołanie nowego członka RN.
Jeśli się okaże, że powołują kogoś konkretnego, to może oznaczać ze maja inwestora a wtedy trzeba łączyć kropki... przegląd opcji strategicznych już ogłoszony, więc WZA będzie albo formalnością bez konkretów, albo iskrą do domysłów i spekulacji.
Tak czy owak perspektywy są obiecujące biorąc pod uwagę całokształt spółki i na jakim etapie obecnie znajdują się jej projekty.
Powodzenia
Bez pieniędzy nie ma żadnych perspektyw, tyle w temacie. Już niejedna spółka została z gotowym produktem i marzeniami o komercjalizacji.
Temat grzany, kurs grzany a nie wiadomo pod co, jakby chociaż jakiś list intencyjny podpisali? Ale i tego nie ma.
Mam mieszane odczucia na ten moment…
Na listach intencyjnych właśnie się robi , wzrosty pod wyrzutki.. np Pure...Tu jest cisza, a jak widać po zakupach są lepiej poinformowani...Jak Milton podpisał umowę z kancelaria prawna, to z tamtad przecieki muszą być, a umowy nie tworzy się w jeden dzień...
Po to właśnie jest przegląd który ogłosili. Szukają inwestora i oficjalnie o tym informują.
Weź pod uwagę z kim współpracują w temacie bramek.
Mam nadzieję, że właśnie Milton nie będzie kolejną spółka piszącą listy o dronach, amunicji itp.
Za plecami mają PGZ i promocje swojego produktu na głównym stoisku PGZ.
Tak się składa, że miałem okazję być na targach zbrojeniowych w Kielcach i zgadnij przy czyim stoisku najdluzej stałem żeby móc pogadać? Tak, mam na myśli PGZ i ich spółki z grupy.
A bramki to tylko jedna odnoga ich biznesu...
Co do kursu, to masz racje-grzany.
Ale zobacz na inne spółki z NC co ich kursy latają pod lipne infa lub nawet bez tego.
Obecnie hossa na zbrojeniówce, przypomnij sobie jakie mcap miały spółki medyczne w covid czy Columbus w oze.
Milton to nie zbrojeniówka, ale współpracuje z największą grupą w Polsce która ma dostęp do kapitału.
No i jeszcze metdech, co sami się opisują, że są spółką z tego sektora.
Trafione w punkt, gra toczy się o dużą stawkę a kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. a trzymanie tematu w tajemnicy może tylko świadczyć że mamy do czynienia z poważnym tematem i nikt tu nie gra na list intencyjny