... ale wziąłem do 4-tego wora ustawiając zbycie na 9,8. Już mnie nie powiesi w zimowym ubraniu. I czekam dalej na...6, a co...nie powiesi...
Wiecie jak to jest, im więcej pięknych newsów tym kurs niżej. I wątki że będzie 40, a jakże. Już bliżej 9,70. Jeszcze mała podbitka ma 9,74 i wio w dół.
Że niby ty nieprzygłup? Będziesz wisiał czy już wisisz? Moje 10k ładnie komuś weszło 9,8. Ty łyknąłeś?
Nooo dobraaa... Wezmę 9,5 i pokibicuję wzrostom ze względu na ciebie. Odpuszczę sobie te 6, ale wiesz że dzień bez kółka byłby stracony. Obiecałem 30 kółek/konkretów od 6,22 to trzeba się wywiązać. Jestem w połowie drogi.
"Kółko w psychiatryku"... Pierwsze słyszę ale niech ci będzie, no ale czemu taki wśśściekły jesteś? Ten hak cię chwycił za przyrodzenie czy jak? Uspokój się, wygląda na to że krótko powisisz.
@ steve2 jeszcze nie widziałem ,żeby ktoś Ci lajkował te Twoje wypociny , nawet trolle spadkowe. Nikogo nie interesuje co Ty robisz ze swoimi akcjami. Zrób każdemu przysługę i już tutaj nie zaglądaj :) Bo tak i tak Twoje prognozy się nie sprawdzają.
Cośta takie zblazowane, też czekaliście na 6 a nie chwyciło? Uszy do góry, zobaczycie w przyszłym tygodniu. Musiał pompować dzisiaj żeby nie było tak jak przewidywałem, ale On to wie, Wy to wiecie i ja to wiem, że bez dotykania 6-tki nie pójdzie. Dziś powiesił /poubierał, po 6 ubranka zdejmie a my tam we trójkę zapakujemy. Cierpliwości bindole. Możemy się umówić że jeśli nie zejdzie tam gdzie chcemy to zejdę na pół roku z forum.Deal?
Jest cienka granica między tchórzem a ostrożnym a każdy bogacz był kiedyś biedny bo z kasą po przodkach bywa różnie. Z tego 100k uszczknąłem co nieco o ile pamiętam acz drogo. Inwestora który nie doświadczył haka nie uświadczysz. Jak odkupiłeś to niech będzie że up, ale na 6-tkę sobie zostawię choć nie więcej jak ćwiartkę bańki, bo Bindol z kumplem szczuli Choroszczą to pękłem i wziąłem na dogrywce. Pod koniec tygodnia się dowiem czy będę im pluł pod nogi czy wychwalał.