• -30% ciurkiem i zero odbicia? To się nie zdarza Autor: ~Symbian [188.146.172.*]
    Będzie pompa
  • Re: -30% ciurkiem i zero odbicia? To się nie zdarza Autor: ~SolWeintraub [80.49.185.*]
    Pytanie do bardziej doświadczonych.
    Jestem ma GPW od niedawna. Taka głęboka korekta w tak mocnej fundamentalnej spółce po naprawdę dobrych wynikach kwartalnych to częste zjawisko?
  • Re: -30% ciurkiem i zero odbicia? To się nie zdarza Autor: ~Xupak [31.0.76.*]
    Nie bez powodu na GPW mówi sie BANAN. Patrz np
    jak XTB korekciło się wielokrotnie przez ostatnie poltora roku z dziwmych przyczyn.
  • Re: -30% ciurkiem i zero odbicia? To się nie zdarza Autor: ~SIP [89.201.167.*]
    Jestem na gieldzie od 2006 r a na RB od półtorej roku , zarobiłem sporo ale tak dziwnych zachowań kursu nie pamiętać ma Sp. która ma tak solidne podstawy i dobra ocenę.Natomiast spotkałem się z dziwnymi zachowaniami kursów na Sp. które nie miały tak mocnych fundamentów i zdążało się ze KNF wkraczał w akcje.
    Nie podejrzewam że tu może być jakieś fokus pokus ale jak uczy historia wszystko jest możliwe.
  • Re: -30% ciurkiem i zero odbicia? To się nie zdarza Autor: allil [188.33.26.*]
    Jeśli nie ma trupa w szafie, to ta sytuacja nie jest normalna.
    Jedynym usprawiedliwieniem jest zmiana akcjonariatu, oraz
    duża ilość akcji które zostały wrzucone w rynek. Na szczęsice
    większość z nich ma już mocnego właściciela, a reszta jeszcze
    szuka i moim zdaniem z tąd takie turbulencje. Warto jeszcze
    zwrócić uwagę na sytuację gdzie kurs z ATH 135 zjechał na 90.
    Procentowo jest to podbny wynik. Ja siedzę od na Rainbow
    od końca kowidu i jeszcze trochę posiedzę, wynik finansowy
    cały czas na dużym plusie i wiem że będzie jeszcze dużo dużo większy.
    Cierpliwości, bo spółka jest na long a kolarze zawsze będą próbowali
    coś ugrać
[x]
RAINBOW 0,80% 138,10 2025-09-19 17:04:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.