• To już nie są normalne spadki Autor: ~Inwestor [37.31.23.*]
    To już nie wygląda na normalne spadki, korekta - korektą ale wywalanie po 5% dziennie To już zmiana trendu, nie wiem co musi się stać zeby zaczęło rosnąć, chyba wyjdzie cos o azotach - nie jest to złośliwy lecz obiektywny komentarz
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~steve40 [5.173.208.*]
    Znowu poubierali leszcza powyżej piątki i tyle. Ten dziad zawsze będzie dziadem.
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~Inwestor [37.31.23.*]
    Sam kupiłem po 5.38 i teraz dzien za dniem masakra..... zastanawiam się nad sprzedażą mam jakieś 20k akcji ale liczę że może jakiś jeden dzień odbije a tu zwała
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~socho [83.6.67.*]
    Dnia 2025-06-13 o godz. 13:47 ~Inwestor napisał(a):
    > Sam kupiłem po 5.38 i teraz dzien za dniem masakra..... zastanawiam się nad sprzedażą mam jakieś 20k akcji ale liczę że może jakiś jeden dzień odbije a tu zwała

no dzis sa spadki na wiekszosci spolek, juz w zasadzie wczoraj zaczelo sie wywalalnie pod atak izraela na iran.... dzis w nocy stalo sie to faktem, wiec spadki dzis byly do przewidzenia, i powiem szczerze spodziewalam sie, ze beda duzo wieksze... wszystko wskazuje na to, ze teraz lepiej byloby nie miec akcji.... moze na pmx faktycznie bedzie ten scenariusz co tu pisza, ze zawsze zjazd do bazy bo spoldzielnia gra... ale mysle ze dla samego pmx tez sie troche sytuacja zmienila ... zawsze i nigdy to są pojecia, ktorych sie wlasciwie nie powinno uzywac, bo mimo, ze zawsze na pmx byly zjazdy do bazy po przebiciu 5 to tym razem moze byc inaczej :-) a to ze nie przebilo 6... sporo uroslo i musialo skorygowac, w miedzyczasie geopolityka dowalila i mamy co mamy, co nie znaczy, ze nie wroci do wzrostow jak sie nastroje troche poprawią.... a w koncu sie poprawią .... juz gdzies czytalam, ze ropa prawop znowu niebawem powroci do swojej ceny , iran jest slaby wiec jakis mega konflikt iran - izrael + usa nie grozi ... oczywiscie moze byc takz e gielda sie uspokoi i powroci do wzrostow a pmx faktycznie wyląduje na 2 zl :-) choc osobiscie w to nie wierzę :-)
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~Sławek [84.40.216.*]
    Nie słuchać typa, normalna korekta po wzrostach, smęci, żeby kupić taniej
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~Adi [91.150.222.*]
    Trzy Wiedźmy w piątek za tydzień....cała zagadka!
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~Ja [31.0.95.*]
    Co to są trzy wiedźmy?
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~Verso [31.183.170.*]
    Teściowa, Żona, Kochanka
  • Re: To już nie są normalne spadki Autor: ~Adi [37.31.2.*]
    Rozliczenie kontraktów terminowych....trzeci piątek czerwca.
[x]
POLIMEXMS 1,69% 8,11 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.