Zobaczycie że partnering jest już w cenie i ocenie będzie podlegała jego jakość co przełoży się na kurs, a prezes wysoko zawiesił poprzeczkę swoimi bajkami, więc to że nawet będzie partnering i o ile w ogóle będzie to nie gwarantuje że będą wzrosty. Część osób zakupiła spółkę pod Parkinsona po wynikach i już są szczęśliwymi posiadaczami fabryki marzen :) przypominam poprzeczkę prezesa, mówił że z takimi wynikami w schizo mnożą oczekiwania razy kilka względem standardowego partneringu który zakłada UPFRONT kilkanaście mln USD i kilkaset USD mln biodollar:) cokolwiek poniżej i jeszcze z jakąś średnia spółka spowoduje tutaj lawinę nie z tej ziemi, nie mówiąc że nie ma gwarancji powodzenia 3 fazy wiec jest bardziej prawdopodobna porażka aniżeli sukces (statystyka, ale to wam wisielce zapewne nic nie mówi :))
Czy ciężko poszukać? Nawet dla was posty odkopywalem z tamtych lat, wtedy grali pod ketamine i jej wyniki. Wyniki rzutowały na oczekiwania wobec partneringu, który jak wtedy prezes również mówił że jest bardzo blisko :) wtedy chyba mówił o 6 potencjalnych zainteresowanych ale mogę się mylić. Spadało na 12 bo okazało się że nic z tego sensownego nie będzie, a sam długo wyczekiwany partnering zasadniczo w spółce większego ruchu nie zmienił :) podobny scenariusz jak Tera nie uważasz? Przeciąganie partneringu, wychodzi fakty że badania nie zostały przeprowadzone w sposób poprawny (trzeba robić toksykologie na psach dla fda), oprócz tego nie robili pomiaru wagi ciała co jest KLUCZOWYM efektem ubocznym, no więc każde przeciąganie tutaj powoduje odrzut inwestorów i to jest fakt, Tera czekacie na wrzesien bo wtedy mają randkę z fda podobno :) nie wierzę że nie wiedzieli o tym wcześniej, więc rok przespali :)
Przepraszam siedem było zainteresowanych:) źródło: https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/celon-pharma-lek-na-depresje-polskiej-firmy-moze-dac-miliardowe-przychody/78pl2qd
To wiesz mialy być miliardy, ewenement, kasa, a wyszło nic tylko koszty :) no ale każdy dalej niech wierzy w prezesa, partnering na 80 proc w pół roku, mija rok, dalej nic:)
Hehe zabawne jest to, jak jest forum wędkarskie to rozumiem że ci co łowią w jeziorach nie mają prawa dyskutować o tych co łowią w morzach czy w innych częściach świata? Jak jest forum polityczne rozumiem że trzeba być politykiem bo nie można inaczej mówić ? Posłuchaj chłopie bankier to forum inwestycyjne i polega na wymianie poglądów, chcesz to pisz kto ma coś z głową, ja bym się zastanowił czy nie jestem hazardzista jeśli kupuje bazując na słowach gościa który daje te same Gadki jak przy esketaminie
Ok, jeszcze raz dzięki za info. W poniedziałek więc sprzedam cały pakiet.Po twoim poście jestem cały w strachu :-) Sam się pukam w głowę po co ja czytam te brednie na bankierze. Wydaje mi się że jest to bardziej takie forum gawędziarzy ale czasem z nudów można zajrzeć i się pośmiać. Podziwiam natomiast ludzi którzy dzień na dzień wypisują tu różne bajki. Ci co chcą sprzedać piszą jakie to wspaniale ci co chcą kupić taniej wypisują jaki to badziewia. szkoda zycia