• Co to za Paweł? Autor: ~Max [157.25.126.*]
    Tyle komentarzy. Coś go ciśnie?
  • Re: Co to za Paweł? Autor: ~Paweł [84.39.165.*]
    inwestowałem w tą pseudo spólkę przy 40 gr i sprzedalem dlatego ze Pan Konopka patrzy tylko na swoj czubek nosa i nie zalezy mu kompletnie na inwestorach i mocno w ciagu tych dwoch latach posiadania akcji przesledzilem jego sposob myslenia i podejscia do inwestrorow
  • Re: Co to za Paweł? Autor: ~WlodekzGdyni [15.220.64.*]
    ... i nie posiadając akcji pan Paweł traci swój cenny czas siedząc na nowinowym profilu Bankiera ...
    To chyba brat bliźniak Rozczarowanego. Bliźniak jednojajowy.
    dla twojej informacji posiadalem akcje ale sprzedalem nie jak co niektorzy wchodza tutaj na chwile ja trzymalem akcje od 40gr ale po jego kolejnych infach przy 0,9 i 1,25 sterm , darmowe akcje pozniej za 2 dni jednak nie , lock up niby przedluzony , pozniej aneks, zmiana ksiegowania zysk z 6 mln nagle na 3 mln to sprzedaje i przestrzegam przed ta spolka a ty rob jak chcesz
    i bede pisal codzienne mam czasu duzo
  • Re: Co to za Paweł? Autor: ~Golas [91.94.28.*]
    Dla mnie możesz pisać nawet co 5 min
    dla twojej informacji bo moze nie wiesz info o skupie bylo w lipcu oraz lock up .
    Dalej go nie ma a wrecz jest odwrotnie anek na lock up i sprzedaz akcji
    Nikt nie sprzedaje akcji jak spolka jest zdrowa
  • Re: Co to za Paweł? Autor: ~Grzmociciel [91.226.22.*]
    pawelku i tak nie dostaniesz naszych akcji xd
  • Re: Co to za Paweł? Autor: ~Nowicjusz [83.9.158.*]
    Pawełeku dajcie sobie spokój. Przez 2 miesiące nic nie mówiłeś, że spółka będzie kombinować, sprzedali byśmy wszyscy i odebrali po 0.70. Wyszliście z buszu, żeby teraz ludzią nowym obrzydzić spółkę. Większość widzi o to tutaj gra się toczy. Nagle Pawełek Nas ostrzega razem z Rozczarowanym przed spółką jak kurs już poleciał na dołek ? Dlacsego, bo niżej nie zejdzie, a napewno Pawełek by chciał powtórzyć kółko na akcjach po 0.40 gr. Dziękujemy CI Pawełku, że się tak o Nas martwisz. Zostajemy z Panem Konpoką niech da Nam zrobić kółeczko ;)
[x]
NOVINA -2,00% 0,59 2025-09-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.