• Skup Akcji Autor: ~ADI [93.159.26.*]
    Ja mam w ING. Dzwonisz do biura maklerskiego i makler za Ciebie złoży zlecenie. trzeba znać nr. konta
  • Re: Skup Akcji Autor: ~Trik [77.222.238.*]
    No i mamy umorzenie skupionych dotychczas akcji. Wartość księgowa urośnie.
  • Re: Skup Akcji Autor: ~Free [93.159.49.*]
    No i urosło przy okazji minimum jeżeli chodzi o potencjalna redukcję. Było 5,3% teraz jest 5,6% przy założeniu, że wszyscy wezmą udział. Niby nic, ale zawsze te parę złoty więcej jest, no i też rośnie więcej jeżeli ktoś nie weźmie udziału.

Dzięki Gamivo polubiłem skupy - nie dość, że dostajesz hajs bez podatku, to jeszcze w dodatku rośnie ci wartość akcji bo akcje są umarzane, a przy kolejnym skupie dostajesz więcej procentowo hajsu.

• Re: Skup Akcji Autor: ~Trik [77.222.238.*]
    Mam podobne odczucia. Gamivo tym sposobem fajnie wynagradza akcjonariuszy.
  • Re: Skup Akcji Autor: ~LOL [94.172.28.*]
    @Free

Umorzenie to w końcu dobra wiadomość z tej spółki. Tylko tak dalej.

ps: w sumie skup na cenie 35 zł, a nie 6-7 krotnej ceny rynkowej też zaczyna wyglądać ok pod kątem umarzania tego
  • Re: Skup Akcji Autor: ~Free [93.159.49.*]
    To jakiś sarkazm z Twojej strony LOL?
    Przecież według Ciebie wyprowadzali kasy na lewo i doili spółkę szykując ją pod bankructwo. Jeszcze w sumie kilka miesiecy temu tak pisałeś, a teraz nagle Ci się spodobała? Z jakiegoż to powodu? Przecież umorzenie skupu już było jedno (pewnie przespałeś ten moment) no i był też już skup po 35 zł.

Pomijam już to, że przez dwa lata twierdziłeś, że skup jest do niczego i dywidenda lepsza:D
[x]
GAMIVO -0,34% 14,75 2025-12-23 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.