• W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~TieL [94.254.146.*]
    Jesteście w stanie sprawdzić po 1-2 pozostałych recenzentów pod kątem zasięgów na FB? Jeden shorciarz próbował nakręcić panikę w oparciu o reckę 5/10 od pcgamesn, więc postanowiłem zrobić to dla 4 najlepszych i 4 najgorszych ratingów:

1. KonsoliFIN (10/10)- 3,7k na FB.
    2. TheGamer (10/10)- 3 mln na FB.
    3. GameRant (10/10)- 701k na FB.
    4. Gamers Heroes (9,5/10)- 17k na FB
    5. DualShockers (7,5/10)- 56k na FB.
    6. PCgamesn (5/10)- 109k na FB.
    7. IGN France (7/10)- 6,7k na FB.
    8. Gamer Escape (7/10)- 1,3k

ktoś kojarzy jakie noty miał FP2 od recenzentów przed premierą?
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~gamer [193.28.84.*]
    FP2 miał coś w okolicach 85-86 na metacritic tuż po premierze, IGN dało mu 8/10 i tu też daje 8/10
    p.s. Dobra robota.

• Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~agencja [46.112.114.*]
    The Gamer dał FP2 90. Reszty nie chce mi się szukać, ale jakie to ma już teraz znacznie? Po ocenach wiemy, że gra nie będzie katastrofą, co chyba dla nikogo nie jest zaskoczeniem. Nie została jednak oceniona jako wybitna, a jako bardzo dobra. Teraz zadecydują konsumenci, czyli gracze.

Będą dobre recenzje od użytkowników i duże zainteresowanie to powinno być zainteresowanie akcjami (na bananie nigdy nic nie wiadomo). Spółka jest już wyceniana dość nisko względem swojego ATH, a jednak fundamenty ma solidne. Ja mam już przygotowane środki na pierwszy i drugi rzut inwestycyjny - jeśli jutro będzie dobrze to przyłączam się i wspieram swoją gotówką. A jeśli po weekendzie dalej będzie dobrze to wspieram dalej, czyli kupuję akcje - co innym też polecam, jeśli faktycznie tak wierzycie w spółkę, bo od komentarzy na forum to kurs nie rośnie, niestety. A jeśli jednak będzie średnio wśród graczy i kurs zacznie spadać. No cóż, wtedy trochę współczuje tym, którzy obecnie trzymają akcje, choć i tak sądzę, że z czasem kurs pójdzie znów do góry i to w kierunku 350 - 400, ale dopiero po wynikach za cały ten rok.
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~zombial [5.184.113.*]
    Jakie solidne fundamenty?? The alters to jest być albo nie być dla spółki, poza ta gra już nic innego nie maja…
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: fabe [109.173.164.*]
    lol, no coś tam mają
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~all [188.33.28.*]
    Pisałem Ci agencja, że sprzedałeś w dołku, na Twoje szczęście może grubas pozwoli Ci jeszcze wskoczyć poniżej 230zl
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~BP [195.82.178.*]
    Jak być albo nie być jak maja w tym roku fwa tytuły do wydania plus FP na konsole plus kase w kabzie? Do być albo nie być to to musiałoby być 4 lata flopów :P
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~TieL [94.254.146.*]
    Jestem mega spokojny, przerzuciłem 1/2 kapitału z CDPR na 11B, Altersi zbierają podobne noty i opinie co FP2, tylko wtedy wycena spółki była wtedy też zupełnie inna. Obecnie oprócz premiery będą monetyzować wcześniejsze produkcje + dodadzą dwie mniejsze gry oraz DLC i wersje konsolowe. Nie wierzę we wzrost do 500 zł w skali nawet roku, ale jak dla mnie będzie super, jeśli dojdziemy do 300-320 zł do końca roku, co wydaje się bardzo realne. Dużym znakiem zapytania jest FP 1886, jeśli to zażre i oprócz nowych graczy przyciągnie też starą gwardię, to może być miła niespodzianka. Powoli małą łyżeczką, a spekulanci... ha TFU! Nie mylić z hawk tuah :-D.
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Świetna Robota!
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Wie może ktoś kiedy FP2 na konsolki ma wyjść? :D
  • Re: W ramach walki z dezinformacją... Autor: ~all [188.33.28.*]
    Lato 2025
[x]
11BIT 0,07% 133,40 2026-03-25 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać