I co ? Dalej wierzycie iż Wasz kapitan nie jest dogadany z prezesem ? 1,4 mln akcji - spadek z 1.8 na 30 groni a on cicho siedzi Nawet nie wypowiedział się w temacie udziału w walnym a kiedyś był taki aktywny tutaj :D
No cóż - panowie wyjdą suchą stopą a wy potopieni nie odzyskacie kapitału
Ale wierzcie dalej w bajeczki o złotóweczce - zostawiam ten wasz pokład wam ^^
Idziemy na 10 groszy, tam można ustawiać koszyk. Kntrm ,czy jak tam sobie chcecie mi powiedział i potem będzie pompa, he he a niektórzy łykają takie bzdury...tu będzie po walnym lipa!
Uwierz mi że nie mam - teraz bawi mnie już wasza wiara w spółkę która tak kręci
Wiem że to NC ale wasze podejście graniczy z obłędem
Przyjdzie koniec działaności - zwiniecie i sprzedaż majątku firmy
Najwięksi udziałowcy dostaną swoją dolę a wy zostaniecie z papierem do tyłka :D
Ot jesteście ciekawym przykładem
Od feralnego espi o problemach z płynnością pojawiło się tutaj mnóstwo wypowiedzi że odbije, że wróci
A prawda jest taka iż w paltach nikt tutaj chodził nie będzie :D
Prędzej w samych klapkach zimą
Myślę że potrzeba jeszcze maks miesiąca aby firemka zrobiła kaput
I moje wy naiwniaki kochane
Prezio napisał że widzi szanse na poprawę raport rocznego jeszcze przed WZA - ergo karmi Was wizja sprzedaży nieruchomości
Wszyscy znają sytuację spółki więc ta jest na straconej pozycji negocjacyjnej
Plus nabywca musiałby się zgodzić na wynajem hali a to jeszcze bardziej utrudnia temat
Jak dla mnie sprzedaż na takich warunkach nie dojdzie do skutku
Nawet jak sprzedadzą nieruchomość to nowy nabywca wywali ich z niej
A wy i tak już jesteście potopieni xD
cos mi sie wydaje polityczny ,ze bedziesz musial dodatkowy punkt do porzadku obrad wcisnac bo ja tu nie widze nawet sztampowego glosowania nad dalsza dzialalnoscia spolki Porządek obrad Walnego Zgromadzenia ROBS GROUP LOGISTIC S.A. obejmuje: 1. Otwarcie Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki. 2. Wybór Przewodniczącego Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki. 3. Stwierdzenie prawidłowości zwołania Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki i jego zdolności do podejmowania uchwał. 4. Przyjęcie porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki. 5. Rozpatrzenie i zatwierdzenie sprawozdania Zarządu z działalności Spółki w 2024 roku. 6. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia członkowi Zarządu Spółki absolutorium z wykonania obowiązków za 2024 rok. 7. Rozpatrzenie i zatwierdzenie sprawozdania Rady Nadzorczej Spółki za 2024 rok. 8. Podjęcie uchwał w sprawie udzielenia Członkom Rady Nadzorczej Spółki absolutorium z wykonywania przez nich obowiązków w 2024 roku. 9. Rozpatrzenie i zatwierdzenie sprawozdania finansowego Spółki za rok obrotowy 2024. 10. Podjęcie uchwały w sprawie pokrycia straty Spółki za 2024 rok 11. Zamknięcie Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki. Ogloszenie-o-zwolaniu-projekty-uchwal-ZWZA-ROBS-GROUP-LOGISTIC-S.A.-30-06-2025_202506030563030705.pdf
O nareszcie głos rozsądku w tym morzu naiwności. Jak dla mnie brak ruchów po jego stronie jak i nagłe wyciszenie na forum są oznaką iż wyjdzie z tej rzezi sucha stopą. Normalnie tak duży udziałowiec byłby bardziej aktywny
A on milczy - pakiet trzyma ale moim zdaniem bo taką strategię ustalili z prezesem aby nie uwalić kurs do praktycznie 1 grosza
Pewnie niedługo wszystko się wyjaśni - nagle się okaże że firma się zamknie, sprzeda aktywa, kasa pójdzie w odpowiednie rączki i tyle
Józek czytaj ze zrozumieniem
zas napisał że on nie ma akcji a nie ktmrn
Każdy widzi w arkuszu że jego akcje nie ruszone - i to moim zdaniem pokazuje że coś jest na rzeczy
Ciekawe jest to , że na uwalenie kursu z 1,18 zeta na 21 grocholi wystarczyło tylko niecałe 300 k papierków ...potem przewalanka , a nikt nie wytrzepał akcji ,,, ciekawe ...
Powiedzmy że intrygujesz mnie i Twoje pobudki braku ruchów na tej spółce :)
Albo jesteś dogadany z prezesem albo naprawdę masz kochones ze stali iż po spadku z 1.8 na 0.3 nie ruszyłeś swojej pozycji
I jeżeli w grę wchodzi opcja numer 2 to zastanawiam się czy jesteś naprawdę tak pewny siebie czy tak szalony
A i tak na koniec Panie Ktmrn2 vel Michał Skoro już dostałem miano psychofana :) - dobra zagrywka - niezły jesteś z psychologii To jest dobry mechanizm obrony jak ktoś mówi coś niewygodnego - zdyskredytować go :)
1. Przestałeś udzielać się na forum aktywnie - wcześniej co chwilę pisałeś :) 2. W wątku z pytaniem kto wybiera się na walne milczałeś - a jest bądź co bądź poważnym graczem tutaj 3. Akcje szorują po dnie ---> dokupujesz ?? - jeżeli tak to nagle przestałeś dostawiać w arkuszu je ?? hmmm ---> jeżeli nie ---> to pozostawię innym do oceny
Mi już wystarczy chronienia kapitału ludzi którzy uwierzą w wasze bajeczki o 1-2-3-4-5 pln :) Sam dałem się tutaj nieźle zrobić mając średnią 1.02 - naszczęście po katastrofie uśredniłem do 41 groszy i sprzedałem jeszcze z zyskiem
A wy topielcy walczcie z mułem dalej :) Za dwa tygodnie po walnym będę tutaj patrzył na Wasz upadek :)
A ja chciałbym zadać Panu Politycznemu jeśli można odwrotne pytanie, czy odczuwasz oprócz tego buhaha tutaj jakieś inne ludzkie przyjemności, bo te odruchy, co chyba wszyscy przyznają to nie za bardzo normalne są ...
A co to ma do sedna sprawy ?? - rozumiem iż bronisz przytoczonego udziałowca bo z tego co pamiętam pisałeś gdzieś iż znowu wszedłeś do akcjonariatu i wierzysz w kolejne 300% zysku - naprawdę to co robicie jest tak z natury ludzkiej złe :)
Banda złego na jednego :) No dobra - poczekam spokojnie do walnego - zobaczym gdzie wtedy będziecie topielcy
Jeżeli jakimś cudem - nie wiem, kometa przywali w konkurecje robsa albo prezes jednak nie okaże się takim cynicznym cwaniakiem a kurs zmieni kierunek - to pogratuluję Wam nosa
Ale jak będzie się osuwał a z nim kapitał mnóstwa ludzi to znowu cwaniaki będę Wam cisnął :D
Pytałeś Panie Polityczny co to ma do sedna sprawy ... ma i to dużo, giełda to gra emocji, Twoje reakcje nie są normalne, są podszyte agresją, życząc komuś źle odkrywasz swoje ludzkie emocje (tutaj negatywne), człowiek szczęśliwy w życiu nie czuje potrzeby atakowania innych, a skoro napisałeś że nie straciłeś na tej spółce, to zasadnym jest pytanie skąd ten agresywny ton i życzenie innym źle ... bo ja mając zysk takiej potrzeby nie odczuwam ...
I choć osoba Pana Ktmrn2 budzi ciekawość, to nie na tyle żeby uprawiać jakiś stalking, i myślę że twoje wyobrażenie o jego ,,wielkiej,, stracie są mocno przesadzone, skoro od lata chomikował akcje z poziomów 30-40 groszy ...
Masz rację Panie Żeglarzu - troszkę przesadziłem z własną reakcją :)
Dziękuję za przypomnienie iż na giełdzie nie można ulegać emocjom.
Życzę wszystkim którzy teraz są pod kreską aby jednak trend tutaj uległ odwróceniu a nieszczęsne wiórki jednak nie pokonały firmy
Ktmrn2 wybacz za bycie psychofanem - jakoś tak na Tobie skanalizowała się ta moja złość na wszechświat