• Short Squeeze! Autor: ~Ja [95.160.146.*]
    Średnia ocen z metacritic 87!!!
    A wiec zaśpiewajmy razem:
    Ja mówię short, wy mówicie Squeeze!
    Short Squeeze! Short Squeeze!!!:D
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~all [188.33.28.*]
    leszcz wróci z pracy i się zdziwi, że nie ma 180zł, a średnia ocen 87
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~OBSER [62.197.149.*]
    Szkoda tylko, że ta ocena nie zawiera opinii graczy!
    Żeby tylko nie było powtórki z debiutu gry „Niezwyciężony” Starwardu!
    Jak się tworzy recenzję pod sprzedaż gry chyba wszyscy mają świadomość?
    Zachowałbym ostrożność.
    Mimo wszystko życzę sukcesu i wzrostów!
    widziałeś ocenę graczy z demo na Steam, demo było ograne przez 270k osób i średnia 95%
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~daro_1 [193.56.192.*]
    Ale widać, że ktoś blokuje wzrost kursu. Inna sprawa że potrzebny jest większy gracz żeby poszło znacząco do góry.
    potrzebne jest ponowane zainteresowanie spółką przez fundusze, tak jak na CDP przy 100zł, teraz musimy odzyskać zaufanie i jesteśmy na dobrej drodze, z drugiej strony można dzięki temu akumulować po niskiej cenie
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~Kotor [91.150.217.*]
    Dobra premiera wydaje się być w cenie. Kurs teraz zależy od zainteresowania graczy i wyników za Q2. Czekamy
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~Kowal [37.248.220.*]
    Ale sqeez
  • Re: Short Squeeze! Autor: barteq87 [188.127.27.*]
    spokojnie ja licze na dobra sprzedaż gry, naprawde przejrzałem bardzo dużo recenzji, opini na forach, do tego ocena krytyków i graczy w demo.
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~Kotor [91.150.217.*]
    Ja liczę na niezłą sprzedaż the Alters i na zaskoczenie związane z tym ile spółka wygeneruje przychodu ze wszystkich źródeł.
    Liczę na dobry kwartał bez wielkich odpisów.
    Martwi słabe demo Moonlighter 2, chociaż to tylko wydawnictwo, martwi osłabiający się dolar.

Firma musi pokazać zyski a nie tylko zwiększające się zapasy gotówki i odpisy. Może to niepopularna opinia ale jednak inwestujemy, nie po to żeby mieli przyjemne i bezpieczne stanowiska pracy tylko po to żeby przynosili zysk.
    a fundusze jeszcze nawet nie zaczęły ponownie zajmować pozycji, przy takim rynku odpalamy lont, po przebiciu oporu zacznie się panika kupna
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~Kowal [37.248.179.*]
    Tak tak czekają na 13:59 utc
    przestań się ośmieszać, przyczepiłeś się do nogawki i wszystko obsikujesz, po premierze fundusze szybko sobie policzą co będzie w raporcie za Q2 i przy tej płynności 230zl będziemy mijać w locie, tak samo jak spadało z 650zł na 200zł, przed nami konsole, DLC, ML2, DH, kto oddał teraz będzie pod koniec roku płakał
    A ty zaklinacz rzeczywistość,przyszłość to nie jest twoje widzimisie
    W poniedziałek pod innym Nickim napiszesz że kto nie sprzedał w piątek ten gapa
    Kowal,za moimi analizami stoją moje pieniądze, wierzę w spółkę i potrafię ocenić, że jest tanio, Ty tylko szczekasz, nie zmieniam też nicka, możesz sobie poszukać co pisałem w tamtym roku na CDP przy 100zł, czy na TPE przy 3zł, Ty jesteś zwykłą przybłędą, taką masz rolę
  • Re: Short Squeeze! Autor: ~As [89.151.21.*]
    All jest tanio do tego co było przed premierą FP2 ale obecnie tanio nie jest, jest tak sobie. Jeśli TA okaże się sukcesem finansowym (nie mylić kilku dni w top 3 Bestsellerów) to dziś jest tanio. W przeciwnym razie jest niestety drogo.
    Chyba v dolce ,tak całkiem za darmo i bezinteresownie pomagasz innym swoimi analizami
[x]
11BIT 0,28% 179,70 2025-09-25 15:21:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.