Będzie z tego bardzo silny sygnał kupna. Zamknięcie w okolicach 5zł na koniec tygodnia wygeneruje kupno na MACD na kolejne tygodnie także coś dobrego się aktualnie realizuje. Złym sygnałem byłoby tylko zamknięcie poniżej 4.3 ale były tak małe obroty że można stwierdzić że to powrót do wzrostów.
Dnia 2025-06-12 o godz. 15:25 ~XXX napisał(a): > I wywalają naganiaczu!
Już pisałem że giełdowy system transakcyjny na całym świecie działa na identycznych zasadach. Niczego się od tamtego czasu nie nauczyłeś? Do czasu aż nie porzucisz swojego nadmuchanego ego związanego z giełdą będziesz się mylił i wprowadzał w błąd innych swoimi licznymi postami które poziomem godnie reprezentują ich autora. Udowodnię Ci że ciągle nie masz racji bo nie potrafisz postawić kroku na przód.
Ktoś dziś pewnie spanikował, albo liczył na to że inni tak pomyślą, bo był powrót do tematu ceł z USA, które prawdopodobnie wejdą w życie, ale 4mass nie sprzedaje do USA i na ten moment nie ma nawet takich aspiracji. Zarząd znowu odkupił
Dzisiaj ktoś przez pomyłkę puścił 21k akcji pkc, widać ze to była pomyłka, bo kurs wylądował na dolnych widłach i zbił kurs o 50gr, a po chwili kurs natychmiast odbił.
Szkoda gościa, ale jak ktoś nie potrafi ustawić zlecenia poprawnie, to musi odbyć kosztowna naukę. Skup nadal idzie, wiec wkrotce powinnismy przebic 5zl
według mnie to nie była żadna pomyłka tylko świadome działanie po przeglądzie pełnego arkusza zleceń czy z korzyścią dla sprzedajacego tego nie wiemy ale zaryzykował taka ilością akcji licząc na to że ostatecznym rozrachunku będzie to dla niego korzystne , myślę że taki pakiecik to dla niego niewiele znacząca ilość