Spółka łapie silne fundamenty, rozrasta się o nowe kontrakty, dofinansowania, a ludzie tu liczą zysków jak na krypto w tydzień. Europa widzi że jest w dup** jeżeli chodzi o obronność. Zacznie się produkcja amunicji, dronów itp. Jeżeli Ci w ten rok czy 2 lata zrobi 100% to chyba warto jest zainwestować i po prostu czekać. Spółki średnio robią 10-20% rocznie, także myślę że warto, gdzie Ty będziesz miał 50% r.d.r. Dajcie ludzie sobie czas
Nie ma też się co dziwić jak przez ostatni miesiąc wzrosło o około 300%. Mi samemu udało się kupić za średnia 13 i sprzedać za 20 wczoraj. Nie mam tylko pewności czy wziąć po obecnej cenie czy poczekać z miesiąc i zobaczyć czy to pójdzie w dol czy w górę. Obecnie cala spółka polega na planach i inwestycjach które dopiero raczkują.
Kupiłem dzisiaj w dołku ok 1000 akcji i będę trzymać przez rok. Tak, spółka sporo wzrośnie, ale zajmie to dużo czasu. Pewnie będą spore wzrosty jak wejdzie na gpw, ale największy potencjał to tak naprawdę q4 2026
nie ma sensu lonterm z trzymaniem - longterm z reakcjami jak najbardziej tak- skoro w miesiącu były 3 grube korekty (fakt w trakcie mega przemian i nowych przełomowych espi) i można było nawet wykorzystując połowę % spadku czy wzrostu zyskać dodatkowe papiery do grania - efektem jest dodatkowy bonus w postaci kilkunastu/dziesieciu % papiera nabytego taniej.
Poza tym wszelkie korekty tutaj to minimum 25-30% utraty wczesniejszego wzrostu więc szybka reakcja chroni kapitał plus daje bonus w postaci dodatkowego papiera...
Za rok tutaj będzie może i wyżej ale dla kolarza papier zostanie pomozony co najmniej razy 2...
bierne pasywne granie na gpw nie jest mozliwe - przynajmniej na małych spółkach z nc.
Trzymać min 2 lata i będę znaczne wzrosty bo potencjał jest tu ogromny. Ja dodatkowo coś czuję że spółka może być również dywidendowa i będzie dodatkowa kasa