Zależy czy potrzebujeż na już gotówkę. Tutaj w dłuższej perspektywie będzie tylko wzrost. Ktoś sobie wyobraża, że na amunicji 155 mm w tym czasie można stracić. A jak wpadnie info o dotacji z pięniędzy państwowych to kolejny rajd...
Nie potrzebuję na już tej gotówki ale chciałbym zarabiać a na chwilę obecną ponad 10 tys straty. Boje się stracić więcej bo dlaczego jak są tak dobre perspektywy to wczoraj kurs mocno poleciał w dół. ????
To było celowe ubicie kursu przez dużego inwestora, ale także pęknięcie zbyt nadmuchanego balonika. Prawdopodobnie dzisiaj jeszcze spadki, potem długi czas może kurs się stabilizować, a wyjdzie tylko jeden pozytywny komunikat to znowu rajd w górę
To po prostu giełda raz do góry raz w dół nie mam takich ilości jak Ty ale trzymam dalej bo prognozy są obiecujące. Trzymam się swojego zdania że taki wzrost przed wybudowaniem fabryki i produkcja przyniesie zyski do końca 25 roku
No właśnie mam obawy że dzisiaj kontynuacja spadków. W tamtym tygodniu spadło do 12. To był był najgorszy scenariusz dla mnie. Spadek do 12 a później marzan do końca roku .. a kupiłem bardzo niefortunnie bo powyżej 21