• Wycie ! Autor: ~PanM [83.168.79.*]
    Oj słyszę wycie ludzi, prawdopodobnie tych co dzisiaj sprzedali blisko 20, powyżej lub wczoraj co sprzedali.
    Nie ma jak chełbić się bo się komuś coś udało. No ale trzeba mieć nieźle w głowie żeby uciekać z statku który jeszcze nie zaczął płynąć w stronę ciepłych krain. Dostaliśmy solidne wiadomości, a ludzie poszli wysprzedawać bo dobry kurs. Tylko dobry kurs będzie do końca miesiąca, co najwyżej po czerwcu.

• Re: Wycie ! Autor: ~Wlado [5.173.225.*]
    Jutro zatoniesz razem z tymi co dziś kupowali myśleli że jeszcze zarobią
  • Re: Wycie ! Autor: ~PanM [83.168.79.*]
    Może spać maksymalnie do 13 zł, jestem przygotowany na takie cuda.
    Dobrze że udało mi się teraz dokupić, nie dużo bo się nie przygotowałem na takie szaleństwo :)
  • Re: Wycie ! Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    niezłym czubem trzeba być żeby kupować po 16 kiedy się obstawia minimum na 13 :)

toniesz...
  • Re: Wycie ! Autor: ~PanM [83.168.79.*]
    Nie tone :) jak ktoś krótko terminowo kupił, to zarobił sobie. Ja skupuje na minimum rok, może 2 lata. Może dom sobie postawie na działce
  • Re: Wycie ! Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    nie płacz nad cudzym mlekiem - fundy straciy 5,5 mln zeta i nie rozdzieraja szat a leszczom kilkaset zeta nie zrobi róznicy - karpie i sumy zarobia i wróca jak opadnie muł - ktoś zarobił ktos stracił - brawo ci którym czas pozwolił na zbycie na kolejny zakup niżej - ciesz się z życia poczekasz zarobisz skoro tak twierdzisz - co cie obchodza cudze straty ;)
[x]
NIEWIADOW 10,21% 13,38 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.