Jak będzie ponownie po 1,3 co napiszesz do ludzi…. Sorry pomyliłem się. Po każdej nocy przychodzi dzień. Nikt nie wycofał pomocy dla Rafako. Dziś premier Tusk zostanie przy władzy. Nic się nie zmienia.
Podstawowa zasada na giełdzie, to nie tracić. Ludzie, którzy posłuchali takich jak ty, już raczej mają wyrobione zdanie. Jeśli nie, to nawet mi ich nie żal. Chcącemu nie dzieje się krzywda
Ponownie 1,3 zł? Zejdź na ziemię! Tutaj granie to czysta spekulacja. Było miło, ale się skończyło. W lipcu spółka schodzi z giełdy. Z resztą przedwczoraj pisano o sytuacji Rafako w obszernym artykule na bankierze.
Odkupisz od mnie powyżej 3 zyla. Ale się wtedy będę śmiał do rozpuku. Dziękuję za możliwość uśredniania. Ten walor na kontraktach zbrojeniowych poleci w kosmos. Teraz patrz i ucz się, jak się zarabia na giełdzie :)
Dnia 2025-06-11 o godz. 11:09 ~optymista napisał(a): > Odkupisz od mnie powyżej 3 zyla. Ale się wtedy będę śmiał do rozpuku. Dziękuję za możliwość uśredniania. Ten walor na kontraktach zbrojeniowych poleci w kosmos. Teraz patrz i ucz się, jak się zarabia na giełdzie :)