Ale mistrzu kolek jak pamiętam, to 2 razy bidony napelniałes,wytwornie komunikujac na forum.....Podasz jak sytuacja sie potoczyla dalej,czy dopełnione zostały jeszcze ,czy zwyczajnie zawartosc sie zepsuła i zostały wylane
Dnia 2025-06-13 o godz. 12:53 ~Spekulant napisał(a): > Ale mistrzu kolek jak pamiętam, to 2 razy bidony napelniałes,wytwornie komunikujac na forum.....Podasz jak sytuacja sie potoczyla dalej,czy dopełnione zostały jeszcze ,czy zwyczajnie zawartosc sie zepsuła i zostały wylane
======================
pisałem, że uśredniłem po 16pln i chętnie to zrobię po 14 pln i nawet po 12 pln . . .
zawsze otwieram swoje nowe pozycje za wcześnie i potem też bardzo często zamykam je za wcześnie, ale robię tak od lat z zyskiem, więc mi to za bardzo nie przeszkadza . . .
bo tak wieczenie naganiasz na spadki, a caly czas niby cos kupowalas? Oczywiscie zeby moc sprzedac. Tylko od tej pory caly czas spada... czy ty robisz kolka po 5 groszy?
po sprzedaży na górkach, potem spokojnie napełniam je na coraz niższych poziomach, aby potem znowu je oddawać jak peleton jest już rozpędzony na następnym podjeździe . . . ps. nie robię kółek po 5 groszy Pozdrawiam
Nawet przy moich zasobach finansowych kółka po 5 groszy to za mało. Zarobiłbym najwyżej setki tysięcy, a nie interesuje mnie nic innego jak tylko soczyste, słodkie melony :)))
nie trzyma sie kupy bo nie musi. Ludzie wiedza, ze to tylko trollowanie zeby wywolac F.U.D. ale i tak dziala. Bo jak by nie dzialalo to by im nie placili za obrzydzanie spolki.
I wiesz czarna, co jest najzabawniejsze ? Ze ludzie sprzedajacy te akcje nie mogli na nich zarobic - no chyba, ze mowa o ilosciach typu 10 tys sztuk.
Grajacy na krotko tez nie mogli od dawna, bo akcje trzeba odkupic.
Mozesz pisac peany nt swoich kolek i nawet jesli beda prawdziwe to dotycza nie leszczy nawet, ale narybku uklejek. Takich jak ty
Dnia 2025-06-19 o godz. 09:09 ~realista7201velCzysc napisał(a): > nie trzyma sie kupy bo nie musi. Ludzie wiedza, ze to tylko trollowanie zeby wywolac F.U.D. ale i tak dziala. > Bo jak by nie dzialalo to by im nie placili za obrzydzanie spolki. > ---------------
wklej choć jeden mój post, w którym ja obrzydzam tą spółkę . . .