• Dzięki Autor: ~Golas [91.94.28.*]
    Melduję się znów na pokładzie odkupiłem 180 tys akcji. Myślę że znów tu zarobię. Powodzenia wszystkim. Jak spadnie do 60 gr to dobiorę jeszcze bo złotówek mi jeszcze dużo zostało
  • Re: Dzięki Autor: ~Grzmociciel [91.226.22.*]
    zaraz sie dowiesz ze zle zrobiles bo przeciez teraz w dolku sie sprzedaje a kupuje sie na gorce po 1.4 :D Ja tez dobralem
  • Re: Dzięki Autor: ~Qazek [31.0.93.*]
    Ja bym nie byl takim optymstą bo jeśli 0,7 się nie wybroni to spdacie conajmnie na 0,6
    Naplules i wywróżyłes z fusów?
  • Re: Dzięki Autor: ~jarkiz [46.134.110.*]
    Przecież już się meldowałeś 2 tygodnie temu golasie jak brałeś po 0,92-0,93 grosze.
    Pochwal się golas do ilu ci się udało uśrednić? 0,90 groszy masz średnią?
    90 groszy to dobra srednia jesli kupujesz duzo akcji na duze zyski w przyszlosci a nie grasz parkinsona giełdowego handlując za tysiąc złotych z 73gr na 74gr xD
  • Re: Dzięki Autor: ~Miki [31.61.234.*]
    To przyznaj się jaka konkretnie masz średnią. Chcemy pogratulować.
    Srednia innych akcjonariuszy mniejszosciowych nie ma wplywu na twoje inwestycje leszczyku
  • Re: Dzięki Autor: ~Golas [89.68.62.*]
    Dziękuję ponownie
  • Re: Dzięki Autor: ~Saimon [83.28.52.*]
    Powodzenia życzę z tą makulaturą, jeśli naprawdę masz 180 k akcji to wyrazy współczucia jesteś już ładnie w plecy.
    Teraz mam 190 tys kolejne zakupy 0,65 gr jak dacie.
  • Re: Dzięki Autor: ~Rozczarowani [37.248.217.*]
    Przeciez to jest bankruta, czy wy tego nie widzicie . T
    Rodzina już wszystko sprzedała. To idzie na niewypłacalnośc
    Miałem zgarnąć jeszcze te 25 tys po 0,7 gr ale może ktoś to sprzeda taniej. Do wyników jeszcze daleko więc nie ma co się spieszyć.
    Myślisz że takimi wpisami zachęcisz kogoś do kupna tej makulatury. Coś słabo kupujesz bo kurs spada coraz szybciej i dna nie widać.
  • Re: Dzięki Autor: ~Golas [37.47.85.*]
    Hmmm, jeszcze nie tak dawno śmiali się ze mnie że sprzedałem, teraz śmieją się że kupuje… pożyjemy zobaczymy
  • Re: Dzięki Autor: ~Ojo [91.216.213.*]
    Niezłe śmieszki z tych ludzi. Gratuluję przewidzenia kursu Golas. Nie spodziewałem się takiego zjazdu. Życzę wyzszych poziomów, jak tylko prezes się odkupi za grosze i ogłosi że kupił.
    Czego mu gratulujesz , chyba tego że jest kilka tys. w plecy i kupuje spadające noże,a od kiedy to prezes kupuje a kurs spada 40 procent przez dwa tygodnie.
[x]
NOVINA -1,28% 0,61 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.