• Death Howl i Moonlighter 2 Autor: ~Majster [91.150.221.*]
    https://inwestycje.pl/gaming/11-bit-studios-udostepnia-demo-gier-death-howl-i-moonlighter-2-podczas-steam-next-fest/
  • Re: Death Howl i Moonlighter 2 Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Super!
  • Re: Death Howl i Moonlighter 2 Autor: kubaanczyk [89.79.212.*]
    Pograłem wczoraj trochę w Death Howl. Całkiem przyjemna gierka. Na pewno kupię po premierze.
  • Re: Death Howl i Moonlighter 2 Autor: ~Wihajster [89.64.18.*]
    Obie te pozycje wypuscily demo 09.06.2025.

Niepokojace sa niskie oceny na steam dla Moonlighter 2, gdzie ludzie zarzucaja glownie braki w zarzadzaniu sklepem Willa (bohater gry). Jeszcze wczoraj bylo 43%, dzisiaj to juz 53%. Jednoczesnie przybylo bardzo duzo followersow i pozycja WL wzrosla ze 144 do top 119 w zaledwie 24h.

Moze uda im sie, dzieki feedbackowi, wprowadzic zmiany do gry, ktore najbardziej irytuja starych graczy poprzedniej czesci moonlightera.

Z drugiej strony mamy DEATH HOWL z opiniami pozytywnymi na poziomie 95%, ale gra jest daleko w polu jezeli chodzi o WL i followers, tj. Top 470.
  • Re: Death Howl i Moonlighter 2 Autor: kubaanczyk [89.79.212.*]
    Też zwróciłem na te uwagi do Moonlightera 2.

Niestety wychodzi to samo co w FP2, że graczom, którzy grali w poprzednią wersję nie podobają się zmiany. Mam nadzieję, że znajdą punkt zgodny z nowościami i oczekiwaniami fanów produkcji.

Jak czytałem opinie o FP2 to ludzie, którzy nie grali za bardzo w FP1 zachwalają produkcję. Na szczęście po patchu do FP2, fani FP1 poprawiają opinie.

A Death Howl to pewnie budżet miała niewielki (w porównaniu z The Alters czy FP2) na produkcję, to super miejsca na WL do zwrotu pewnie nie będzie potrzebować. Mimo wszystko wieczorem wracam kończyć Demo :)
  • Re: Death Howl i Moonlighter 2 Autor: ~Kubańczyk [89.79.212.*]
    W środę i dzisiaj wydali patche do dema do Moonlightera 2, uwzględniające uwagi grających. Chyba jest ciśnienie, żeby poprawić opinie. Świetna sprawa
[x]
11BIT -0,96% 165,80 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.