• Nie chce straszyć ale... Autor: ~Xyz [91.94.9.*]
    Przy tej ekspozycji i dalszemu zwiększaniu krótkich kurs zejdzie nawet do 170zl
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~db9 [93.177.91.*]
    A może to jednak zasłona dymna? Przecież popyt przy emisji był wyższy niż podaż. Teraz duzi mogą znów wejść blisko ceny emisji…

Przecież tutaj nawet mBank, który nie lubi CCC dal rekomendacje 200+
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Zosia [195.211.8.*]
    100 zł czeka, jedziemy że śmieciem
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Arti [91.150.218.*]
    Zosia zajmij ty się lepiej sprzątaniem śmieci we własnym domu
    Nie masz pojęcia a pewnie kupiłaś na górce i teraz wylewasz swoją nienawiść i flustacje
    Spokojnie
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Joe [77.252.158.*]
    Zabraniasz kupowania na górkach ? To jak zarobisz ?
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Atri [91.150.218.*]
    Nie zabraniam
    Tylko nie lubię płaczu lamentu i bluzgania
    To jest giełda a nie gra w eurobiznes
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Kosiarz [89.187.180.*]
    Dnia 2025-06-10 o godz. 10:11 ~db9 napisał(a):
    > A może to jednak zasłona dymna? Przecież popyt przy emisji był wyższy niż podaż. Teraz duzi mogą znów wejść blisko ceny emisji…
    > >

Paaaanie :-) Ale kiedy to było... nie wiesz tego, że decyzje inwestorów ewoluują w czasie? To, że kiedyś był taki stan rzeczy jak piszesz to już historia i żadna przyczyna do tego by ten stan trwał w nieskończoność albo przynajmniej do momentu, w którym ty sam (życzeniowo zazwyczaj) stwierdzisz, że "mamy szczyt i trzeba sprzedawać". Aktualnie trwasz przy swoim (liczysz na wygraną popytu) ignorując inne możliwości roztaczane właśnie przez rynek.
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~db9 [93.177.91.*]
    Faktycznie wiele się zmieniło. Perspektywy wzrostu są jeszcze większe biorąc pod uwagę ostatnie deklaracje na konferencji. Czwartek wieczór da nam odpowiedź. Ja liczę, że Marshal znów się pomyli w sprawie CCC.
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~ka [37.109.146.*]
    Dnia 2025-06-10 o godz. 15:00 ~Kosiarz napisał(a):
    > Dnia 2025-06-10 o godz. 10:11 ~db9 napisał(a):
    > > A może to jednak zasłona dymna? Przecież popyt przy emisji był wyższy niż podaż. Teraz duzi mogą znów wejść blisko ceny emisji…
    > > >
    >
    > Paaaanie :-) Ale kiedy to było... nie wiesz tego, że decyzje inwestorów ewoluują w czasie? To, że kiedyś był taki stan rzeczy jak piszesz to już historia i żadna przyczyna do tego by ten stan trwał w nieskończoność albo przynajmniej do momentu, w którym ty sam (życzeniowo zazwyczaj) stwierdzisz, że "mamy szczyt i trzeba sprzedawać". Aktualnie trwasz przy swoim (liczysz na wygraną popytu) ignorując inne możliwości roztaczane właśnie przez rynek.

„Zasłona dymna” z 3,58 mln szt na shorcie i spadkiem z 241 do 193 w kilka sesji… normalnie strach się bać, co by było gdyby zagrali naprawdę :)) Cyrk na forum zaczyna się z powrotem :)

• Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Żorż [37.109.161.*]
    droga @ka - ten, jak to określiłaś, cyrk na forum to charakterystyczne zjawisko dla każdego szarpnięcia, i w górę, i w dół, ja natomiast dziś, przyznam trochę bez wiary, ustawiłem się najniżej w ciągu trzech dni i załapałem się na najtańszy z pośród trzech zakupionych pakietów, więc dziękuję szortom, przyznać muszę, że nie spodziewałem się takich poziomów na CCC, a wiesz, po co mam papiery, pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~dejw [78.9.100.*]
    No to zobaczymy - ja obstawiam, że dziś się zamknie powyżej 210. Zostało 2,5 godz. :)
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Dlugi [31.183.160.*]
    210!?
    ja stawiam 195
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~ka [37.109.146.*]
    Ja się już o nic nie zakładam, nawet przy tak pewnej wygranej, bo potem ludzie znikają ;-)
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~Żorż [37.109.161.*]
    Dnia 2025-06-10 o godz. 17:05 ~ka napisał(a):
    > Ja się już o nic nie zakładam, nawet przy tak pewnej wygranej, bo potem ludzie znikają ;-)

tu muszę się z Tobą zgodzić, Antoniiiiiiiiiiiiiiiiiiii, odezwij się, daj znak życia chłopie, nie trafiłeś z tym 200 - trudno, może uda się z tym 300, ja w to wierzę, poza tym dodatkowo, wybory to także nie wszystko, nie "trzaskaj", bądź mężczyzną, pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: ~dejw [78.9.100.*]
    Chyba się pomyliłem o 1 dzień :)
  • Re: Nie chce straszyć ale... Autor: stachsgh [217.17.40.*]
    mogą wyłączyć na maxa
    https://www.youtube.com/watch?v=vI07_LQuyrs
[x]
CCC -2,94% 181,50 2025-09-29 17:03:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.