• komentarz Sugiego Autor: ~Wyga [164.39.227.*]
    ""Wczesny dostęp ’Chernobylite 2: Exclusion Zone’ z pewnością nie spełnił oczekiwań akcjonariuszy spółki, pomimo obiecującej kampanii gry na platformie Kickstarter. Realizacja umowy inwestycyjnej powinna jednak zapewnić drugą szansę dla tego projektu, tym razem z odpowiednimi środkami oraz bez niepotrzebnego pośpiechu. Do przeprowadzenia transakcji konieczna będzie oczywiście zgoda akcjonariuszy mniejszościowych, z którymi mam nadzieję spotkać się osobiście w trakcie walnego zgromadzenia spółki w czerwcu i przekonać ich do słuszności obranej przez spółkę ścieżki pozyskania kapitału. Zaadresowanie problemu finansowania głównej gry w mojej ocenie uwolni potencjał kolejnych projektów, w tym technologii symulacji dronów. To właśnie na ten projekt The Farm51 (WA:F51) otrzymał ostatnio pozytywną rekomendację dotyczącą dotacji o wysokości 2,1 mln zł w ramach programu FENG. Nie można zapominać również o zdobytych kompetencjach spółki w obszarze gier typu shooter, które mogą zaowocować przy kolejnej grze studia" - skomentował arządzający Agio Smart Money FIZ Paweł Sugalski."

https://pl.inves...ting.com/news/stock-market-news/the-farm-51-group-ma-umowe-ze-smart-money-fiz-na-375-mln-zl-wyemituje-500-tys-akcji-973245?utm_source=chatgpt.com

A wiec, tak jak przypuszczalem, Farma potrzebuje dodatkowych 2 milionow na drony, stad ta emisja, nie potrafia olac takiej okazji dofinansowania rzedu 2.2 miliona.
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~gosia [89.185.82.*]
    nie wiem czy mam zacząć się śmiać czy płakać ,dla mnie możesz spotkać się nawet z kosmitami ,ja tych bzdur nie kupuje
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~Wyga [164.39.227.*]
    Dla mnie mozesz udawac Gosie nawet w toalecie i nie zapomnij opuscic deski.
    Tak jak to odkryl chat gpt, donos do feng to fikcja, Farma szykuje sie finansowo na objecie dofinansowania. Projekt na drony jest typu dual use, wiec prawdopodobnie bedzie wykorzystywany po czesci w IP Wardevil.
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~Gosia [82.132.232.*]
    Czesc ludzi beda musieli oddelegowac do dronow stad przesuniecie premiery na 2026?
    Nie wiem, ale jak dopracuja demo PoC Wardevila to moga negocjowac lepsza umowe z wydawca, no chyba ze tak poprawia CH2 ze sami sobie sfinansuja Wardevila. Ja tam nie mam nic przeciwko emisji, szykuje wiecej gotowki i nadstawiam koszyk. Jest finansowanie i jest dofinansowanie, wiec trole nie maja argumentow, no chyba ze cohobambo i inne banany i kokosy.
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~Xdd [5.173.23.*]
    Poczworna pozycja zbudowana po 17 zl i tryumfalnie obwieszczona rykiem 'mam to udalo sie!' na 3 dni przed zwala o 50% i trole nie wmowia ze tu jest strata

I po ch ci to bylo ?? Nie lepiej handlowac cebula jak ojciec i dziadek ?
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~Radar [83.29.155.*]
    Wrocilo gosio z drugiego urządzenia, robi się poważnie xD
    Wyga próbuje wykonywać zapobiegawcze ruchy, już teraz tłumacząc przesunięcie premiery hyta2 na kolejny rok, czemu jeszcze kilka tygodni temu jednoznacznie zaprzeczał XD
    Dobry nam się trafił tu gagatek, przyznam, że dawno nie spotkałem możliwości tak dobrej, darmowej rozrywki XD
    Masz na mysli te kilka tygodni temu, kiedy to twierdziliscie, ze dzieki waszemu donosowi nie bedzie dofinansowania na drony? No to juz ujawniam, ze ten wasz donos to lipa i drony beda, a zatem beda potrzebni tez ludzie. Trudno ci polaczyc kropki co nie? Dlatego nie potrafisz zarobic kasy na akcje Farmy.
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~Radar [188.146.173.*]
    Totalna odklejka, dlatego kupiłeś poczwórny pakiet po 17 xD bardzo mnie bawi, jak da się prowokować takich misiów jak ty do robienia gnoju xDD
    Nie zazdrosc mi tak goloxxxcu, bedzie 6 krotny, albo lepiej bo premiera sie przesunela, wiec moze 7 krotny. Pakiecik bedzie taki, ze wnerwa dostaniesz jak malo kto.
    Brawo Wyga, jestes tytanem inwestycji, udało ci się zrobić -60% w 3 miesiące, wszystkim, którzy cię słuchali również xD rozumiem, że dalej zachecasz do kupowania? XD
    Wyga ile dziś dokupiłes?
    Wiecej od ciebie.
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~Radar [83.29.155.*]
    No na pewno więcej, pierwszy raz odkąd tu się pojawiłeś powiedziałeś coś co nie jest kłamstwem i manipulacja. No to pochwal się, ile konkretnie? Wystaw sowi pakiet po 100 zł, ku pokrzepieniu serc wszystkich zapakowanych w truchło xD nie wystawiasz? A no tak, ciekawe czemu xD
  • Re: komentarz Sugiego Autor: ~Wyga [37.109.167.*]
    Zawsze slinil sie na mysl o tych akcjach i ogral wszystkich. Zarzad akcjonariuszy i reszte. Szczwany lis
[x]
FARM51 -5,28% 3,05 2026-03-26 15:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.