• teorie spiskowe Autor: ~mistrzu [31.182.255.*]
    Nie wierzyłem w teorie spiskowe ale na kursie dzieją się dziwne rzeczy.
    W ubiegłym tygodniu ktoś ciągle sypał akcjami i kurs zjechał poniżej 7 zł aż do 6,74 zł. Od ubiegłego piątku sypaczy brak, kurs pomału w górę.
    Nie było żadnego komunikatu.
    Dzisiaj nieduża pakietówka 33.741 sztuk akcji po 7,42 zł.

• Re: teorie spiskowe Autor: ~Max [37.47.236.*]
    No i gdzie te teorie spiskowe? W sensie jaka jest teoria?
  • Re: teorie spiskowe Autor: ~bodzior [31.0.77.*]
    Ktoś zbiera na zlecenie i pezekazuje zleceniodawcy a ten albo będzie nimi sypał trzymając kurs albo zbiera przed walnym.albo przed espi
  • Re: teorie spiskowe Autor: ~Qwer [78.30.99.*]
    Panowie dorabiacie teorie to zwykłego handlu xD Prawda jest taka będzie deal to urośnie migiem(i to pewnie przed nim), nie będzie to będzie emisja. Co tu więcej analizować? Nietoperze na wykresie już narysowane?
  • Re: teorie spiskowe Autor: ~mistrzu [31.182.255.*]
    cofnięcie popytu, wyrzucanie akcji bez względu na cenę, potem wycofanie podaży i pakietówka to zwyczajny dzień na akcjach Medinice
  • Re: teorie spiskowe Autor: ~Qwer [178.235.131.*]
    Ten Qwer to nie ja, ale pisze z sensem :)
  • Re: teorie spiskowe Autor: ~Papa [46.112.78.*]
    Liczyłem dzisiaj na górne widły, przy najmniej 2 razy. A tu ZONK!
  • Re: teorie spiskowe Autor: ~marek [89.191.129.*]
    a z jakiego powodu miałyby tu być górne widły???
    rozumiem, że to w ramach "liczę na cud"?
    Dzisiaj w nocy była pierwsza faza pełni księżyca, miałem sen, niezwykły sen..., sen o niewyobrażalnych wzrostach na Medinice, ale czy można nazwać to cudem ?
    Czyli ewidentnie liczysz na cud xD
    Ok niech będzie i cud :), ale zarówno spadkowicze jak i wzrostowicze na niego liczą.
    Pozdrawiam
    Raczej nie bardzo?
    "Cud" spadków trwa od 4 lat -Akcjonariusze stracili w tym czasie ponad 80% kapitału.
    Trendu spadkowego końca nie widać...raczej wszyscy czekają na cud wzrostów by choć odrobiło spadki! Raczej na zysk w tym wypadku nie ma co liczyć bo by wyszło na zero uwzględniając inflację musi urosnąć obecnie około 500%.
  • Re: teorie spiskowe Autor: ~Bob [91.233.25.*]
    To straszne wtopić 80% kapitału i trzymać się przez 4 lata tej same inwestycji widząc jak co rok kapitał topnieje.
    Co rok powtarzając sobie będzie lepiej... byle by nie sprzedać. Bo jak sprzedam to od razu będzie zmiana trendu spadkowego.
    W 99% przypadków lepiej po prostu wyciągnąć wtyczkę i zakończyć inwestycje przełykając niewielką stratę.

• Re: teorie spiskowe Autor: ~Ice [37.109.164.*]
    marek tak właśnie zrobił
    Teraz będzie tu bez akcji głosem swojego sumienia
[x]
MEDINICE 0,35% 11,50 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.