• Wyszedłem Autor: heel22 [5.173.156.*]
    Zrealizowałem ponad 150% zysku, chciwość przegrała i jestem zadowolony. Jutro może być sytuacja że po podpisaniu ruszy na południe, niemniej jednak życzę wam dalszych wzrostów
  • Re: Wyszedłem Autor: ~Bartek [37.30.6.*]
    Dałeś boody. Jutro 20
  • Re: Wyszedłem Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Nie wiem po co się tym chwalisz ?

A jak podadzą info jurto rano to się nie otworzy.
  • Re: Wyszedłem Autor: heel22 [5.173.156.*]
    Po to samo po co wszyscy tutaj, bez większego celu. Scenariuszy może być kilka. Generalnie po podpisaniu może szybko urosnąć, grubasy zrealizują zysk a większość nie zdąży wyskoczyć. Prawdopodobnie po podpisaniu nie będzie też długo żadnej nowej info wiec do uruchomienia fabryki i zysków w 2027 pewnie jeszcze tu wejdę. Ale intuicja mi podpowiada że największe wzrosty na jutrzejsze info są właśnie dziś. Kierując sie wytartymi już sentencjami Buffetta, boję się tam gdzie inni są chciwi.
  • Re: Wyszedłem Autor: ~Kolorz [91.198.89.*]
    A ja mając 285% zysku, czekam na 20 pln i wtedy wyjdę cały na biało, choć coś mi z tyłu głowy mówi, że w tym roku możemy lekko licząc przebić 50.
    A że w portfelu mam jeszcze Munar i TRob, to sumarycznie liczę na bogatą jesień.
  • Re: Wyszedłem Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Ja zauważyłam, nie udzielasz się prawie na forum ale jak sprzedałeś, to od razu wszystkim komunikujesz, to jest dziecinada lub naganianie na spadki, bo pewnie teraz chcesz żeby spadło, bo kogo to obchodzi, że sprzedałeś ?
  • Re: Wyszedłem Autor: heel22 [5.173.156.*]
    Najwyraźniej Ciebie bo sie nie mozesz odkleić od wątku, a to że jak spadnie do 12 to znowu wejdę jest bardziej niż pewne. Ale jak napisałem, życzę dalszych wzrostów
[x]
GNSA -0,50% 16,06 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.