• Myslec Autor: ~NieMaZaCo [194.239.1.*]
    Na forum pojawiło się już ci którzy do innych zwracają się per pajac oraz wyciągają sztandarowe powitanie per ubrani x wystąp. I wróżbicie od sesji spadkowych. Myśleć samodzielnie. Na jakim obrocie wzrastało a na jakim spada. Patrzeć na wykres i nie dać się manipulować randomom.
  • Re: Myslec Autor: ~Dexter [5.173.176.*]
    Dzięki tym zabiegom można kupic papier na longterm też było kilku pajaców i pisali że ubierają po 3 a tam zaraz będzie dwucyfrówka.
  • Re: Myslec Autor: ~NieMaZaCo [194.239.1.*]
    Już wyleźli kolejni na bankrut czy mają kasę na działalność etc. Myśleć samodzielnie i patrzeć na wykres - prawdę powie.
  • Re: Myslec Autor: ~NieMaZaCo [194.239.1.*]
    Nie podbijajcie im postów bo i tak na obrocie 20 tysięcy będą wmawiać że potop, wodospad i sprowadza was do swojego poziomu. Myśleć i patrzeć na wykres.
  • Re: Myslec Autor: ~Preco [94.42.91.*]
    bo to są pseudo grajki, kupi 5/10 k ugra 5, 10 groni i jak ma to zachwala jak sprzeda to nagle be.Ja zawsze przed grubszym wejściem badam temat z każdej strony i pomimo tego że dopiero dzisiaj kupiłem malutką garstkę to mogę napisać że jak wejdą tu mądrzy ludzie to spółeczką lekko może mieć kapitalizację 200 / 500 baniek biorąc oczywiście potencjał rynku itp. Druginraz trafia mi się taką spółeczką która coś robi i ma mega produkt tylko teraz trzeba wejść ostro w rynek i go zeskanować. przypomina mi się Hilander w który wchodziłem przy podobnych poziomach, zobaczcie gdIe jest teraz po dużych korektach. tylko teraz kupując 200/500 k jest to łatwo zrobić bo wielu nie wie jakiego kalibru jest rozgrywka ale jak wejdziemy w złotówki to te ilości już nie będą osiągalne. przypomnę się z tym wpisem w połowie wakacji.
[x]
MILTON -9,09% 1,00 2025-10-21 16:03:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.