Może skupują. W końcu mają w skupie 3 zl minimum. Wiec zwalaja kurs i kupują. Skupia to podciągną na 12 zl i będą wyrzucać powyżej 10 zl. W końcu nie sprzadaja tylko kupują po zanizeniu kursu.
Dalej marudzisz? Dziś już ciągną powyżej 4,50 zł za ponad 250 tys. a nie minęły nawet 3 godziny sesji. Skup może trwać nieprzerwanie do końca sierpnia, bo wtedy zaczyna się okres zamknięty przed publikacją raportu za I półrocze. Co ci ta spółka zrobiła, że tak plujesz jadem? A właściwie trzeba to sformułować inaczej: jakie złe decyzje inwestycyjne tutaj podjąłeś, ze swoją frustrację wyładowujesz na forum i winisz za to spółkę zamiast wziąć to na klatę? :P
Wieczny skup potem przerwa ! i znowu skup! absurd za absurdem byłe skubać inwestorów! puknij się w głowę z tymi pierdami z mchu i paproci! Tu nic się kupy nie trzyma! takie spadki kursu przy w miarę dobrych wynikach? a gdzie tu logika? zadzwoń do KNF i poproś o raporty wewnętrzne i opinie na rządanie akcjonariusza!
XD Srogie zaburzenia. Przerwy w skupie wynikają właśnie z przepisów prawa (okresy zamknięte) i nie są wymysłem społki. Pretensje o absurdalność możesz mieć do ustawodawcy. W KNF sprzątasz kible czy dzwoniłeś i rzekomo wysłali ci jakieś raporty i opinie na podstawie których pewnie zawiesza się notowania, ale nie robią tego z dobrego serca? Dobrze rozumiem? To dopiero absurd.
Dnia 2025-06-10 o godz. 13:41 ~XXX napisał(a): > zadzwoń do KNF i poproś o raporty wewnętrzne i opinie na rządanie akcjonariusza! Na "rządanie" powiadasz??? :) Po podaniu hasła: żyrafy wchodzą do szafy. przywożą "durzom pitce chawajską" i te tajne raporty oraz opinie, które sporządzają w tajemnicy bez żadnej podstawy prawnej i udostępniają jedynie na telefon każdemu kto poda się za akcjonariusza??? Jak bardzo brudny był palec, z którego wyssałeś te bzdury???
Nie wszystko musiałem pisać! to tylko tekst na wyobraźnię i podkreślenie negatywnych opinii o 4Mass! nie musisz brać dosłownie mojego pisania! są inne kanały prekazu jak telefon...czy mail ...