• Możliwy ciekawy Autor: ~Nowicjusz [195.225.69.*]
    Możliwy ciekawy tydzień na GPW. Inwestorzy i spekulanci lubią wykorzystać zawirowania w polityce do wzmożonej gry na giełdach. Może więc być ciekawie co spowoduje wydzielanie się adrenaliny u pozostałych.
    Prawdopodobnie nic się nie zmieni i obecny rząd będzie kontynuował czołganie się do takich ośrodków rechabilitacyjnych jakie znajdują się w Rawiczu, Sztumie i na Białołęce. Oby doczołgali się tam jak najszybciej dla dobra RP.
  • Re: Możliwy ciekawy Autor: ~Olo [5.173.208.*]
    Brednie partyjne piszesz...

1) pis przeznaczy dotacje z kogo na socjal i nic nie inwestował w OZE. Co np wpływało na gorsze wyniki pge.

2) budget po pisie chyba pod koniec 2023 był słaby, a do tego po dorzuciła socjal i wydatki na obronnosc...i teraz mamy dziure budzetowa...
  • Re: Możliwy ciekawy Autor: ~Olo [5.173.208.*]
    Dotacje z KPO...miało byc
  • Re: Możliwy ciekawy Autor: ~Córka_Nowicjusza [195.225.69.*]
    Widzę że ankieta którą przygotowywałam wraz z moim zespołem dla jednego z DM nie spełniła zakładanych celów. Są na GPW osoby które inwestują sami choć nie mają do tego predyspozycji i odpowiedniej wiedzy. Osoby takie powinny jak najszybciej powierzyć swoje pieniądze ludziom które zajmują się tym zawodowo.
  • Re: Możliwy ciekawy Autor: ~inwestor_prywanny [151.136.33.*]
    Dnia 2025-06-09 o godz. 11:01 ~Córka_Nowicjusza napisał(a):
    > Widzę że ankieta którą przygotowywałam wraz z moim zespołem dla jednego z DM nie spełniła zakładanych celów. Są na GPW osoby które inwestują sami choć nie mają do tego predyspozycji i odpowiedniej wiedzy. Osoby takie powinny jak najszybciej powierzyć swoje pieniądze ludziom które zajmują się tym zawodowo.

Pamiętam jedną firmę która zajmowała się zarabianiem pieniędzy, ale kilka osób nie było zadowolonych.
    Nazywała się AMBERGOLD.
  • Re: Możliwy ciekawy Autor: ~Xenon [31.61.247.*]
    A tak ładnie prosiłem: nie karmić pisowskiego trolla. Ignoruj Nowicjusza, nie odpisuj, nie reaguj, to zniknie z tego forum.
  • Re: Możliwy ciekawy Autor: ~MAZUR [79.185.156.*]
    Dnia 2025-06-09 o godz. 12:27 ~Xenon napisał(a):
    > A tak ładnie prosiłem: nie karmić pisowskiego trolla. Ignoruj Nowicjusza, nie odpisuj, nie reaguj, to zniknie z tego forum.

TO SAMO MÓWIĘ, I NIECH ROŚNIE DO 100 000 000 PLN ZA AKCJĘ, TYLKO WYWALIĆ TYCH CO TAK PISZĄ, RESZTA DA SIĘ NAWIEDZIĆ.
[x]
PGE 1,23% 10,67 2025-10-10 17:01:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.