Nie strasz, nie strasz. Tutaj są dwa typy inwestorów. Ci który kupili tanio i dokupili jeszcze taniej i ci który kupili drogo których już nic nie rusza. Ile byście nie krzyczeli o panice to i tak jej nie zobaczycie po tak POZYTYWNYM info
Mega pozytywne info, tak pozytywne, że do końca sierpnia będziecie na poziomie +/- 4,50-4,80. Choć ty obiecujesz pompę na 30-40 zł, ss zrobiony xDDD swoją drogą znowu strasznie używasz podobnych zwrotów do gosio i wygi, serio nie nudzi ci się pisanie z tych wszystkich nicków? XD
Póki co to twoje życie wygląda na bardzo nudne bo kiedy bym nie zajrzał na forum to ty i twoi ziomale jesteście gotowi na zmasowany atak. Czyżby wam na czymś zależało?
Przyjacielu, zależy mi, żeby ludzie przez takich bezczelnych naganiaczy jak ty nie zawiśli na hakach. Wszyscy, którzy słuchali wygi wiszą, kurs jest na wieloletnich minimach i kilka miesięcy przed wydaniem finalnej wersji gry spółka musi po raz kolejny zebrać o kroplówkę na przetrwanie i, olaboga, zmienia koncepcje jedynej gry dzięki której może przerwać xD brzmi to wyjątkowo profesjonalnie, brzmi to jak swietna inwestycja xD więc nie naganiaj mniej doświadczonych inwestorów, bo szansa na pozytywny scenariusz jest tutaj marginalna.
Wujek dobra rada się znalazł?!?! Przecież to ja piszę merytorycznie co myślę i dlaczego uważam tak a nie inaczej! To WY spędzacie na forum 24/7 obrzydzając spółkę i wieszcząc apokalipsę bo OLABOGA fundusz raczył zainwestować w spółkę. Jestem pewien że znikniesz stąd zaraz po tym jak rakieta wystartuje bo twoje opowieści dziwnej treści nie będą miały pokrycia
Przyjacielu, jestem tu od roku, jak pisałem przy 17, że to podbitka pod pseudopremiere pisali dokładnie to samo, jak myślisz kto zniknął a kto został? XD twoje posty z merytoryka mają wspólnego tyle co kozi bobek z gwiazdką michelin xD ale ja się bardzo cieszę jak ty i tobie podobne indywiduua piszą te sowie bzdety, robicie obore na forum, a to odstrasza już znaczną część swiezakow. Stonks :))))))