Wyjaśnijcie mi o co chodzi z tą nagonką. Jeśli posiadacze akcji tak czekają na kolejne spadki, to chyba mają myśli autodestrukcyjne. A jeśli nie mają akcji, to po co to marudzenie?
Jest jeszcze trzecia grupa - ci co mają bekę z Januszu inwestowania, którzy skupują tutaj od 17 złotych pomimo dokładnie rozrysowanego dużymi literami scenariusz, krok po kroku, co się tutaj będzie działo od mniej więcej pół roku xDDDD
22 minuta Wytlumacz Sugiemu jak to zrobiles , ze przed nim wiedziales, ze obejmie ta emisje? Bo rok temu to on jeszcze zdaje sie nie mial takich planow, jak widac w tym wywiadzie.
XDDDDD kompromitacji ciąg dalszy. Nikt nie mówił, że sugalski obejmie emisje. Mówiłem, że emisja będzie, bo finanse się nie spinają pomimo najlepszego roku w historii farm według robercika. Wygus rozumiesz? Czy jakimś prostszym językiem potrzebujesz żeby ci to wytłumaczyć? xD
Ty nic nie wiedziales, co miesiac zapowiadales przez lata i nic sie nie sprawdzalo, nadeszlo te 5 minut wiec sie ciesz, ale nie wkrecaj ze cos wiedziales inaczej podalbys konkretny termin a nie zgadywal co miesiac.
Nie ma żadnej trzeciej grupy, to zakamuflowana grupa osób wykolejonych przez giełdę, która nie radzi sobie z psychiką atakując bezpardonowo innych, próbując ośmieszać innych samemu się ośmieszając ... na każdej spółce ich mnogo ...
Są tylko dwie grupy, ci co chcą kupić akcje i ci co chcą sprzedać akcje reszta to zwykłe odpady po ścieraniu się tych dwóch grup ...
Po pierwsze: bo ty tak mówisz? Ustalasz sobie ex catedra rozumiem jak wygląda rzeczywistość i finito, elegancki, jazdunia? XD
Po drugie: to ty jesteś tym cohonesem, który tak żwawo się udzielał na bananastreet, ale zawisł za wysoko, oddalił się po angielsku i słuch po nim zaginął? xD
Co Ci mam tłumaczyć? to jest podstawa i sens bycia na giełdzie, a nie błaznowanie ... na tym się na giełdzie nikt jeszcze nie dorobił, z tym talentem to do kabaretu ... to jest rzeczywistość Panie Radar
Tak, byłem na discordzie i zamierzam wrócić jak znajdę zawieruszone hasło dostępu po powrocie z Ukrainy, bo tu brakuje zwyczajnie kultury i polemiki na poziomie, a o mnie nic nie wiesz i bajarz głu poty ...
Przyjacielu, to, że twoim sensem bycia na giełdzie jest wiszenie na perle51 po 40+ nie oznacza, że każdy tak ma XD ja sobie lubię demaskować naganiaczy i spółki krzaki - ochraniając przed błędnymi inwestycjami ulice, kto mnie słuchał nie traci.
Natomiast kwestia "zapomnianego hasła" najlepiej podsumowuje akcjonariat perły, jeśli to taka przeszkoda nie do sforsowania, to proponuje zostać na tej Ukrainie, ceny złomu ponoć mają całkiem sensowne xD chłopie co o tobie było gadanie i smieszkowane na grupie dla zweryfikowanych, byłeś swego czasu celebrytą xDDD
Napisałeś ,,przyjacielu'' ... nie używaj słów których nie rozumiesz ... Przyjaciel nie pomawia innych bezpodstawnie, nie wymyśla bzdur na jego temat, nie szkaluje ... zresztą kto by chciał takiego przyjaciela Radara - kapusia, kreta, złośliwego oszczercę ... co najwyżej możesz kupić sobie psa, one kochają bezgranicznie ...