• Po co Wasze nerwy Autor: ~ixi [37.31.18.*]
    Kurs obrany na północ, wojna nerwów przed wybiciem, czy to takie zaskakujące? Czy nastąpi ono w czerwcu czy październiku czy w styczniu 2026, czy to tak wielka różnica? Lepiej poczekać rok, dwa trzy i sprzedać w godziwej cenie z zyskiem 500-1000 procent niż biadolić, ufać faryzeuszom, czy nie daj Bóg jednookim korsarzom.To walor dla ciepliwych, nie rozgrzanych głów czy kółkowiczów.
  • Re: Po co Wasze nerwy Autor: ~Ob [31.0.2.*]
    W zasadzie to tu masz rację.
    Z drugiej strony szkoda spółki bo jeżeli kurs nie byłby celowo zaniżany to może stać by ich było na szybsze opracowanie i wdrożenie VCast…
    Ale biadolić możemy, trzeba czekać i tyle
  • Re: Po co Wasze nerwy Autor: ~ixi [37.31.14.*]
    Nie ma co biadolić - cierpliwi zostaną wynagrodzeni a Ci, którym się wydaje zmuszeni zostana odejść że wstydem, minimalną stratą lub zyskiem 30 procentowym.
  • Re: Po co Wasze nerwy Autor: ~obserwator_xd [89.229.208.*]
    skoro uważacie że będzie rosło to po co biadolicie, ja natomiast nie jestem pewien tych wzrostów bo ani przychodów ani zysków w najbliższym czasie tutaj nie widzę bo z pustego to i Salomon nie naleje. Biofund Żydowski udziela spółce lichwiarskich pożyczek i ją solidnie doi mam obawy czy spółka wyjdzie kiedykolwiek na prostą - sprawa bardzo trudna i skomplikowana a kurs tylko spada, ja obserwuję jak poprawią się wyniki to pewnie znowu trochę odkupię, tylko czy one się poprawią na tej złodziejskiej giełdzie.
[x]
MEDICALG 1,42% 28,60 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.