A wiecie co to może oznaczać? Że Munar z grupy PGM, na który jest też jakis pomysł, moze być odpowiedzialny za produkcję i dostawę nitrocelulozy.
Nie bez kozery robią walne wszystkich spółek z grupy, aby nie podjąć jakieś wspólne działania w grupie!
A Munar szykowane jest jako spółka farmacja/chemia.
Spółka z grupy CPAR LTD
https://stooq.pl/h/?i=15rh&o=6a
Grzegorz Konrad - Prezes Zarządu czyli były prezes Tech Robotics
W dniu 20 marca 2025r na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu akcjonariuszy zostały pod-
jęte uchwały o zmianie firmy Emitenta, przedmiotu działalności i statutu Spółki.
na spółce nic sie nie dzieje, jest na fixach, jest niehandlowa = nie jest warta zainteresowania. - kto chce niech wsadza kapitał - moż ekiedys ruszy...
Skoro pgm daje czadu, jest płynna i jest tuz przed podpisaniem waznego w dziejach papiera zasilającego to po kiego grzyba interesowac sie czymś co jest jak kamień na dnie ...
bycie na fixach czyni ja cąłkowicie niezbywalna i sterowalną
co nie oznacza że nie ciekawą ;) ale tylko i wyłącznie dlatego że głównym jest cpar - nic ponad to ;)
Piękna sesja na Munar. Udało mi się zebrać ponad 30 tys akcji, ale z dnia na dzień będzie coraz wyżej! Jeśli pójdziemy śladami Proguns niedługo 1 zł będzie tylko przystankiem!
Myślę że Munar to kolejny element układanki grupy PGM. Każda spółka będzie odpowiedzialna za inny element grupy militarnej. Docelowo będzie wysoko, pytanie tylko jak wysoko możemy dojechać. Obroty dawno nie widziane na tej spółce, a to świadczy o coraz większym zainteresowaniu spółka.
Do końca czerwca ma zapaść decyzja co do projekt budowy zakładu nitrocelulozy i dalej prochów wielobazowych a zasilana z kont FIK wraz z innymi takimi jak PGZ, Niewiadów i Azoty. Rozkład kasy winien być prosty. 2,5 mld PGZ, Niewiadów 0,25 mld, 0,25 mld Azoty.
Może być wyżej niż nam się wydaje, a rozpoczęty rajd to dopiero początek!
Jutro cd wzrostu!