• STANDREW-hossa Autor: ~Miras [37.47.245.*]
    Uważam,że od tego momentu zaczniemy mocno iść do góry.pozdrawiam
  • Re: STANDREW-hossa Autor: ~Kurtypak [91.232.38.*]
    Brawo Miras!
    Miałeś nosa. Dopiero jak przeczytałem artykuły o nowej ustawie, która ma dać preferencje polskim podmiotom przerabiającym surowiec drzewny a być może i wpisać drewno jako surowiec strategiczny, zerknąłem na STANDREW. Cóż za zaskoczenie - kapializacja 9 mln a na suszarnie wydali chyba około 7-8 mln. Do tego cały czas zyski roczne pomimo najgorszych 3 lat w branży drzewnej od ponad 2 dekad. Do tego inwestycja w fotowoltaikę, która pokrywa już 70% zapotrzebowania na energię. Bardzo duże zapasy na magazynie i stosunkowo niewielkie zadłużenie. Widzę, że jeszcze nie tak dawno kosztowało ponad 40 zł. Sądzisz, że po tym co się wydarzy z ustawodawstwem i preferowaniem polskich firm w LP ma szansę na powrót do tych poziomów w ciągu roku?
  • Re: STANDREW-hossa Autor: ~Miras [37.47.222.*]
    Tak,myślę,że po przekroczeniu 10zł,inwestorzy zauważą ją.Już pomału następuje akumulacja.
  • Re: STANDREW-hossa Autor: ~Miras [89.151.43.*]
    Tam jest tak mało akcji,że z kursem może być naprawdę grubo.Poza tym spółka ta,to prawdziwa perełka.
    Jak na razie powoli pniemy się w górę.Na razie inwestorzy dość mozolnie reagują na ten trend wzrostowy,aczkolwiek wg.mnie w poniedziałek lub we wtorek powinno dojść do mocnego ruchu w górę.Do tej pory zapędy były tłumione w zarodku,ale im dłużej ta sytuacja ma miejsce tym mocniejsze będzie wybicie.Mało akcji w obrocie ma tu również olbrzymie znaczenie.pozdr.
  • Re: STANDREW-hossa Autor: ~Kurtypak [85.221.158.*]
    Jesteś dobrze poinformowany....
    Zbliża się walne,teraz próba odebrania Wam akcji,a potem hossanna.
  • Re: STANDREW-hossa Autor: ~Kurtypak [77.65.24.*]
    Od Twojego pierwszego posta już ponad 120%......... Kiedy to się cofnie, albo jakaś większa paczka na S się pojawi?
    Tego to nie wiem,ale skoro masz 120% już od mojego pierwszego wpisu,to już coś jest,nieprawdaż,?Ja połowę sprzedałem już.Teraz siedzę na Ufgames,tam liczę na 400-600,%., pozdrawiam
[x]
STANDREW 0,00% 10,90 2025-09-11 10:47:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.