Zaraz będzie że to i tak nic a np.Coalenergy poszło 400 % up pod info o niczym i aż niczym Rafako poszło o 1000 % up po infie o kilkudziesięciu wątpliwych milionów pomocy nie widomo na co ????? Rafamet 0 1000 % o trzech dodrukach to tutaj po żałosnym MILIARDZIE Z HAKIEM pójdzie ze 20% up A MOZE TYLKO 15
Tutaj są fundy (które yć może chcą zdjąć grx z giełdy )a tam była spekuła która napompowała i wywaliła przechodząc na nową spólkę. Tutaj jest 50 /50 dlatego nikt tego nie tyka. .
Ulicy tutaj praktycznie nie ma na forum kilka osób i 1 błazen co nadaje po nocach te emotki to jakaś al i to zbijanie kursu teraz od rana to są wszystko sztuczne ruchy więc raczej Fund trzyma poniżej 2 zł wg mnie na średnią .
Martwi mnie to że nie ma tutaj już nikogo zainteresowanego kursem (mam tutaj włożone 200k zł i nie wyobrażam sobie ze ludzie którzy mają włożone podobne pieniądze nie interesują się spółka (a takich pisze czasami tylko kilku )
Masz rację Jery. Mam tutaj spory pakiet, obserwuję notowania, interesuję się spółką, ale na forum chyba od roku się nie udzielam. Po co kopać się z AI? Co do trzymania kursu. Oczywiście że pilnują średniej, bo nie są zrealizowane wszystkie opcje. Pozdrawiam.
Są zainteresowani trzaniem kursu. Pamiętam Cigames przed Lordem podobny Ff kapitalizacja i inne wskaźniki Obroty po 100 koła i nagle 300 % up tutaj prognozuje 400-500% up oczywiście po przelewie
Średnia może być trzymana pod wezwanie, bo jak widać jest już po emisji, a dalej trzymają, więc albo próba skupu akcji dla kogoś, może jakiś inwestor strategiczny, albo pod wycofanie. Tylko kto im odda przed spodziewanym 1.3 miliarda w spółce. Ewidentnie jest to pod średnią, gdyby chcieli wyszarpać ostatnie akcje, których jest mało to robili by wyższe podbitki jak było wcześniej, a tak jest trzymanie poniżej 2.0 dla średniej. Jedno jest pewne fundy wraz Benem coś kombinują i pewnie nie chcą się podzielić kasą z drobnymi, drobny ma mieć nadzieję, a gruby pieniądze. Kiedyś pisałem, że fundusze na tej spocę to nasze przekleństwo bo sterują kursem tak jak im pasuje i być może kurs nigdy nie urośnie, a fundy będą tylko wypłacać sobie dywidendy zarówno z odszkodowania jak i sprzedaży projektów. Szkoda że tu nie ma spekuły, ale Ben z fundami ich pogonił skutecznie
Tu zdjęcia z giełdy niebedzie bo nie skupia 90 proc nikt im nieodda newiadomo oco tu chodzi co im szkodzi brać dyw i puścić kurs w kosmos po wypłacie niemusza juz robic emisji po tak taniej cenie bo kasę beda mieli z arbitrażu to jest dziwne albo skupują teraz akcje powoli spekula pod odwołanie albo jakiś inny maja wtym cel
Ale mogą jeszcze zrobić emisję po 1.6 (mieli 10 % + 15% a zrobili dopiero 2 %) Ja na ich miejscu bym sobie wzioł te mln akcji po 1.6 i przytulił dywidendę 2.5.zl
Zrobili 7 mln akcji a zrobili bo niewiedza kiedy wyplata z arbitrażu a kasy trzeba to mogli zrobić z20mln co za różnica bo mogą a jakby kasa obrazu była wyplacona to poco by mieli robic emisje emisja jest poto żeby dofinansować spoke i dlatego kurs byk trzymany po ogłoszeniu wyroku tak mysle
Fund całe życie tu pisałeś optymistycznie a nagle piszesz o zdjęciu z giełdy co z tobą. ?pisałem ze ktoś łapę trzyma jak kiedyś na idea bank .Jak po ogłoszeniu nie będzie kurs rósł i to mocno .To tu będzie Prokuratura ja wam to obiecuje
Na pewno nie ma tu dystrybucji jak kloce piszą bo wtedy mogliby podbić cenę a nie sprzedawać w dołku, FF 50% też nie ma bo nie było info o zmianie posiadania a co rok FF spada