• Nowe zlecenia Autor: ~Leszczyk [31.0.78.*]
    Zauważyliście że od dobrych kilku sesji przybywa w arkuszu zleceń na S? ktoś sciąga kurs w dół. Szukuje się jakaś cena w okolicach zakupów z tej lewej emisji ? Niecałe 4 euro ?
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Odp [91.94.17.*]
    Pewnie tak masz myslec
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Leszczyk [37.248.176.*]
    Kolejne dni kolejne zlecenia przybywają na S. Od bardzo dawna nie było takiej ilosci akcji na S. Coś się szykuje ale co to nie wiem zapewne kolejne kombinacje
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~s213 [217.97.79.*]
    dziwne, ja nic nie widze, chyba mamy inneg giełdy...
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Kolber [188.146.18.*]
    Narazie sypanie na całego ale czekamy cierpliwie. Inne ukraińskie spółki zatrzymały się w miejscu a taka astarta nawet wysoko jest a Kernel już praktycznie wrócił do bazy.
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Olo [81.161.199.*]
    Kolber, czy akcje staną się bezwartościowe gdy Kernel opuści giełdę- tak po prostu goodbye?
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Kolber [188.146.18.*]
    Zdecyduj się czy ma być squezze czy delisting trolliku :) my wciąż tutaj mamy nadzieję na korzystne wyniki spraw sadowych
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Marek [212.87.30.*]
    Odwrotnie, będą więcej warte. Będziesz pośrednio właścicielem ziem u Ukrainie, które drożeją z każdym dniem
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Olo [81.161.199.*]
    Dzięki, nie jestem żadnym trolikiem, mam trochę akcji Kernela kupionych dawno. Nie poddałem się gdy zeszły do okolic 6 zł i teraz też sie nie poddam. Pytam bo nie znam się na giełdzie tak dobrze jak wy, a nie chcę zostać z niczym. Więc jak ktoś zna przepisy, ma doświadczenie i chciałby opisać realne scenariusze to będę bardzo wdzięczny. Pewnie nie tylko ja, w tym celu zaglądam na forum ale rzadko widzę merytoryczny wpis
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~kertz [178.73.57.*]
    Miałem kilka razy akcje firmy wycofanej z obrotu. Najczęściej następuje propozycja odkupu lub zwyczajne wyciśnięcie akcjonariuszy. Odkup prawie zawsze był po cenie lepszej niż ostatnie notowania. Tutaj po wycofaniu z obrotu na pewno będzie przymusowy wykup.
  • Re: Nowe zlecenia Autor: ~Kolber [188.146.15.*]
    Do wycofania z obrotu jeszcze daleka droga najpierw muszą być wyroki toczących się spraw. A według ostatniego espi trzeba być czujnym bo może być squezze out :)
[x]
KERNEL -1,16% 18,70 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.