Zauważyliście że od dobrych kilku sesji przybywa w arkuszu zleceń na S? ktoś sciąga kurs w dół. Szukuje się jakaś cena w okolicach zakupów z tej lewej emisji ? Niecałe 4 euro ?
Kolejne dni kolejne zlecenia przybywają na S. Od bardzo dawna nie było takiej ilosci akcji na S. Coś się szykuje ale co to nie wiem zapewne kolejne kombinacje
Narazie sypanie na całego ale czekamy cierpliwie. Inne ukraińskie spółki zatrzymały się w miejscu a taka astarta nawet wysoko jest a Kernel już praktycznie wrócił do bazy.
Dzięki, nie jestem żadnym trolikiem, mam trochę akcji Kernela kupionych dawno. Nie poddałem się gdy zeszły do okolic 6 zł i teraz też sie nie poddam. Pytam bo nie znam się na giełdzie tak dobrze jak wy, a nie chcę zostać z niczym. Więc jak ktoś zna przepisy, ma doświadczenie i chciałby opisać realne scenariusze to będę bardzo wdzięczny. Pewnie nie tylko ja, w tym celu zaglądam na forum ale rzadko widzę merytoryczny wpis
Miałem kilka razy akcje firmy wycofanej z obrotu. Najczęściej następuje propozycja odkupu lub zwyczajne wyciśnięcie akcjonariuszy. Odkup prawie zawsze był po cenie lepszej niż ostatnie notowania. Tutaj po wycofaniu z obrotu na pewno będzie przymusowy wykup.
Do wycofania z obrotu jeszcze daleka droga najpierw muszą być wyroki toczących się spraw. A według ostatniego espi trzeba być czujnym bo może być squezze out :)