Cześć Panowie i Panie.
Życzę Wam żeby rosło jak na Ciasteczkach, ja dzisiaj opuściłem pokład.
Jak to mówią, kupuj plotki sprzedawaj fakty.
Nie wykluczam, że mogłem się dzisiaj wyleszczyc jak na CZK ale i tak jest super.
Branża perspektywiczna, P. Błasik wie jak robić biznesy i wprowadza na giełdę coś nowego, przykładem Klepsydra i dzisiejsze info tutaj.
Życzę Wam powodzenia i dalszych wzrostów.
Do zobaczenia, być może na tej spółce ponownie lub też na innych, jest kilka ciekawych.
Z pewnością jeszcze spotkamy się na Juju, gdy dopuszcza serię Q do obrotu.
Sorki za częściowe zgaszenie dzisiejszej sesji, ale kapitalizacja nadal śmieszna, więc kto cierpliwszy ode mnie, to też pewnie zarobi.
Najlepszego!
Cześć, ponad 100 % i tak wyciągnąłeś to super wynik patrząc na ostatnie lata. Sytuacja podobna do CZK. Jeszcze gdyby weszła tu Omegia z Poznania bo oni byli na Ciasteczkach, to by zrobili tu jeszcze wirówkę tymi popychaczami a'la Patrowicz. Mi została połowa pakietu, trochę upłynniłem po 3,10, trochę po 5,55, wczoraj po 7,25 i dziś 8,25. Powodzenia na Juju
Panie ~Sly_07 tak się składa, że fora wymyślili po to, żeby rozmawiać, dzielić się informacjami zarówno złymi jak i dobrymi.
Zobacz na wpisy na tym forum rok wstecz, jaki był spokój.
To forum jest o giełdzie to tu spotykam wielu wartościowych ludzi którzy również kilka lat temu dużo mnie nauczyli i takich ludzi szanuję, z nimi mogę porozmawiać o giełdzie i inwestycjach i to nie tylko na forum bankiera.
Może Ty masz wokół siebie rodzine i sąsiadów, co inwestują i przy kolacji omawiacie swoje inwestycje.
Ja nie mam takich ludzi wokół siebie I po to są te fora.
Pewnie ze się cieszę, że klikając przez rok w telefon kilkadziesiąt razy zarobiłem tyle, co inni przez rok czy dwa zasuwając od 8-16.
A że tutaj na forum troszkę się udzielałem, to pożegnać by się wypadało.
Powodzenia i pozdrawiam
Na Discordzie zbudowali kółko wzajemnej adoracji, na grupie kostki nikt ich nie słucha tylko kilka osób piszących do nagonienia gdzie i tak to pewnie jedna dwie osoby znając życie.