idź dalej i zobacz jak są wyceniane całe armie niewiele robiących firm na bananowej, a te generujące przychody,zyski, rozwijające się sa nie tykane palcami :) a Coal od 12/5 na mega miernych obrotach vol zeszli z ponad 3,xx na co dziś, ciekawe, że tak łatwo "komuś" idzie i ktoś nadal kupuje. Przewrotne. Przez 5 lat były dwie fale uderzeniowe, poczekam na kolejną, powinna zrobić wybicie ponad 6,xx. Subiektywne. I ja uśredniam. pozdrawiam tych bez emotków i nie klepaczy
Dlatego napisałem o specyfice giełdy, gdzie często nie mają znaczenia zyski czy WK. Zawsze natomiast bawią mnie stwierdzenia że "ktoś to kupuje". Przecież gdyby nikt nie kupował to kurs stałby w miejscu :)
Jasne. bankier forum to inny stan umysłowy, od lat piszę, żeby zrobili płatny dostęp i wypleniłoby w 75% lub więcej dziwolągów od tysięcy wpisów i robienia zasięgu. Dla zasięgu. Najważniejsze. Oby inwestować swoje realne pieniądze. Tyle. Subiektywnie nadal widzę, że tu jeszcze się nic nie zaczęło oprócz rozegrania pod niesamowite zasoby ziem UKR. Na spokojnie
GPW w Warszawie opiera sie tylko na spekulacji kursami akcji I nie tylko na newconnect a nawet widać ze bardziej na wig20. Tak własnej zarządzają panowie z zarządu GPW I KNF
Ubrani płaczą i twierdzą że będą pisać do KNF. Jakie argumenty podacie ? Że kupiliście napompowaną, praktycznie nic nie posiadającą spółkę i teraz niech szukają winnych, bo to przecież nie wasza wina że tracicie kasę na tej inwestycji ? :)