Warto obserwować, zapewne informacja, o uzyskanych pozwoleniach z GIF na import medycznej marihuany pojawi się na stronie internetowej THC Pharma, tak jak to miało miejsce w poprzednich przypadkach - https://thcpharma.pl/
Dla przypomnienia, w kontekście stanowisk Mikołaja RUSINA, w dniu 23 maja 2025 r. poinformowano raportem że THC Pharma zrealizowała pierwszą w swojej historii sprzedaż marihuany medycznej do aptek. Tym samym, działająca jako podmiot farmaceutyczny hurtownia uzyskała pierwsze przychody z tego tytułu.
A co jeżeli jeszcze z grudnia?Niewiadomo, czy Pharma złożyła wnioski na początku stycznia,czy raczej co bardziej prawdopodobne dopiero pod koniec stycznia?....Tutaj ewentualne pozwolenia pod koniec lipca, początek sierpnia?
Prezes Radomir Woźniak powinien mieć teraz więcej czasu dla Hemp & Health, ponieważ nastąpiły zmiany w Zarządzie Polskiej Grupy Militarnej S.A. gdzie w dniu 4 czerwca 2025 Prezesem Zarządu został Grzegorz Niedzielski (Niewiadów), a Radomir Woźniak jest teraz Wiceprezesem Zarządu
Dobrze,zobaczymy mistrzu,czy Pharma dostanie pozwolenia w czerwcu....no chyba,że Ty mistrzu piszesz bzdury i w czerwcu nie będzie. Poczekajmy kochaniutki te kilkanaście dni.
To chyba niezbyt dobre informacje? Czyżby inni importerzy wiedzieli i złożyli więcej wniosków pod koniec 2024, a THC Pharma tradycyjnie został w pustym rękami co do pozwoleń?
Jeżeli Pharma złożyła wniosek pod koniec stycznia,to w tym tempie wydawania pozwoleń,sugerowany ostrozny termin na początek sierpnia może być lekko przesadzony.Mysle,że może to być jednak wrzesień/październik.
Mówiłeś.Popatrz, mi tłumaczy,że jestem prostak bo się zastanawiam, czy Pharma złożyła na początku stycznia, czy pod koniec,bo to ma znaczenie w kolejności otrzymania pozwoleń a sam serpodnapletus nie widzi nic złego w zastanowieniu,czy pozwolenia są wydawane z grudnia 2024 czy może już z stycznia.....normalnie komedia.
Autor: ~Spekulant [37.248.154.*] Jednak jesteś ułomnny i prostacki. Ja piszę, z jakiego miesiąca GIF wydaje pozwolenia na import, a prostak się zastanawia, w którym dniu stycznia 2025 r. THC Pharma złożyła wnioski – ale prostak
Hej chłopie, jeszcze raz potwierdzam twoje bzdury typu: „Tutaj ewentualne pozwolenia pod koniec lipca, początek sierpnia?”. Zapomniałeś chłopie, że pozwolenia styczniowe mogą być wydawane jeszcze w czerwcu?
Hej chłopie może po prostu lepiej zadzwoń i będziesz wiedział kiedy THC Pharma złożyła wnioski, skoro to tak cię nurtuje. Po co pisać coraz to większe bzdury i się kompromitować cyt.: - „Niewiadomo, czy Pharma złożyła wnioski na początku stycznia,czy raczej co bardziej prawdopodobne dopiero pod koniec stycznia?....Tutaj ewentualne pozwolenia pod koniec lipca, początek sierpnia?” - Jeżeli Pharma złożyła wniosek pod koniec stycznia,to w tym tempie wydawania pozwoleń,sugerowany ostrozny termin na początek sierpnia może być lekko przesadzony.Mysle,że może to być jednak wrzesień/październik.”
Hej chłopie pisałem naucz się czytać, co piszesz ze zrozumieniem. No pomyśl raz piszesz „pod koniec stycznia?....Tutaj ewentualne pozwolenia pod koniec lipca, początek sierpnia?”, a następnie piszesz „pod koniec stycznia,to w tym tempie wydawania pozwoleń,sugerowany ostrozny termin na początek sierpnia może być lekko przesadzony.Mysle,że może to być jednak wrzesień/październik.”. To w końcu którą wersję i miesiąc wybierasz? Skoro już wymieniłeś lipiec, sierpień, wrzesień i październik to dodaj jeszcze listopad i grudzień i zamknij rok – będzie chociaż ubaw
Ej serpodnapletusie, widzę że strasznie podniecony i nerwowy jesteś,no po co?...wytłumaczę tobie dlaczego uważam,że to istotne jest kiedy Pharma złożyła wnioski,bo jeżeli pod koniec stycznia a wcześniej w tym miesiącu złożyło kilka innych podmiotów, to czas oczekiwania na pozwolenia dla Pharmy się wydluzy...przypomnij może,ile czasu wydawane są pozwolenia na wnioski złożone w grudniu 2024.....zresztą, nie nie przypominaj,dopóki grzecznie nie przeprosisz,dialog jest zbyteczny.
Ale po co ten jad i licytacja kto madrzejszy itd. Na chwilę obecną mało istotne jest kiedy dostaną pozwolenia bo i tak za kazdym razem je zwracali. NAJWAZNIEJSZE JEST CZY ZOSTANIE TO ZREALIZOWANE I W JAKICH ILOŚCIACH!!!.
Autor: ~Spekulant [31.0.49.*] Autor: ~mmumarła [31.0.49.*] Autor: ~Bogacz [31.0.49.*] Hej chłopie nadal nie wiesz, kiedy złożyli wnioski, to zmień Nick
Serpodnapletusie pokaż mi jak to się sprawdza te IP,bo ja człowiek starej daty jestem.Udowodnie tobie,że z IP piszą różne osoby i sam będziesz zaskoczony ,że napewno kilka będzie takich samych jak twoje więc nie cwaniakuj z takimi zagrywkami:))))