• Regulamin GPW Autor: ~Prokurator [83.26.188.*]
    Wykup akcji na GPW dokonuje się po średniej cenie rynkowej z ostatnich 3 miesięcy przed powzięciem uchwały o wykupie jeżeli akcje są notowane na rynku regulowanym wał nad wałami wczoraj dzwoniłem do GPW baba powiedziała zebym dzisiaj zadzwonił ale nie odbierają banan jakich mało
  • Re: Regulamin GPW Autor: ~Mariolka [31.0.48.*]
    Ja straciłam 3.5 tys zł to grosze ale ludzie stracili kupę kasy rozdmuchajcie to media itp powodzenia
  • Re: Regulamin GPW Autor: ~TM81 [78.30.64.*]
    Trzeba pisać do Republiki albo Polsatu. Z TVN jest taki problem, że tej ekipy nie ruszają.
  • Re: Regulamin GPW Autor: ~narcos [37.30.8.*]
    NIK z Panem Banasiem ruszy tę zorganizowaną mafię czego dowodem jest już pobyt w sprawie GetBack a to dopiero początek wietrzenia tego smrodu.
  • Re: Regulamin GPW Autor: ~Wojtek [37.225.94.*]
    Piszecie że dostaliście jakieś grosze za te akcie a ja nadal nie widzę kasy na rachunku a trochę tego mialem
  • Re: Regulamin GPW Autor: ~Takitam [5.173.50.*]
    Człowieku płaczesz na forum a wystarczy zadzwonić do własnego biura maklerskiego i wszystko się dowiesz. W czym ty masz problem? Twoja decyzja o inwestycji i Twoja strata. Teraz kwestia czy tacy jak ty się ogarną i coś będą działać dla wspólnego dobra akcjonariuszy.
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.