Niestety straceńcy niczego nie nauczyli się na Rafako tam milionerzy też zostali powieszeni na hakach po 2 zł Nie tyka się spółki bez przychodów z potężną ujemną wartością księgową. Podobny wałek był na OAT-Molecure. Ja spokojnie wybieram ReadGene ale nie ma już chętnych do oddawania a do 5 PLN prawie nie ma kwitu w arkuszu
Chciałbyś tu wisieć na takim haku na jakim ja tam „wiszę”. Nie martw się do końca lipca wyzbieram wszystko do 5,0 o ile będzie co zbierać. Wy do tego czasu potratujecie się tutaj jak Jeleń ogłosi upadłość
Bonzur a zarob dla siebie i 500,% . Ja Ci naprawdę życzę dobrze,ale ludzie stąd mają iść tam,aby tam rozruszać obroty? Tu obroty były milionowe i są co dzień w setkach tys. Przy jednej dobrej info zaraz będą milionowe w drugą stronę ,a tam? Czemu naganiasz na inną spółkę? Niech ktoś wyczeka dołek i idzie na coś z wig 20 scia,a nie na inne gnioty
Dla mnie to juz koniec, emisje niech sobie obejmuje prezes- on i tak ma akcje po 10 gr wiec jak wyjdzie jak cena bedzie 15 gr i tak bedzie do przodu. A jak chcecie by Jelen was dumal to wasza sprawa
Co ty to za głupoty facet piszesz? Jakie po 15 gr.? Mieszasz w umysłach takich , którzy może nie wiedzą co to cena emisyjna,a nominalna. Jak na walnym nie będzie żadnej upadłości,a dalsze istnienie spółki i znajdzie się,, nagle,, inwestor to co wtedy? Tak tylko pytam co wtedy ,a nie co jak będzie upadłość. Wydaje mi się ,że oni chcą to ratować ,bo jest coś co mogą sprzedać i rozbujać znowu kurs wysoko