Były już gry hity zostan złodziejem. A ja bym zrobił zostan bezdomnym. I PanDa Pod sklepem! Jak na dziada jujubowego przystało. Panie kierowniku złoty pan da? Blikiem nie ma problemu? A myślałeś uju ze bezdony nie ma blików? Haha
To też będzie bardzo edukacyjna gra! Bo nawet nie wiecie co się dzieje z bezdomnym który zbubi dowód osobisty i nie ma ubezpieczenia zdrowotnego żadnego. Policja po gadce widzi ze akcent Polski. Ale w Polsce wiele już obcych bezdomnych. Obcych można jakoś deportować. Ale co ze swoimi? Ogólnie polecam zrobienie symulator bezdomnego ale broń boże nie róbcie tego sami musicie mnie zatrudnić. Jako doradce. Bo zrobicie kolejnego gniota bez polotu. I co kolwiek by było kontrowensyjnego w grze to musi być. Gra od 18 roku życia bo bezdomny musi sobie konia zwalić.
Nawet nie wiecie ile ludzi marzy o tym aby zostać bezdomnym i mieć na wszystkie opłaty wyjebane. A nie ciągle z miesiąca na meisiąc myśleć czy ja bedę miał z czego zapłacić czynsz. Ja wiedziałem ze Zaor polegnie z czynszem 15 tyś miesiecznie.A może jeszcze były podwyżki od początkowego stanu posiadania?