Zapisy dopiero za 3dni i 12godzin
Każdy kto będzie posiadał akcje będzie upoważniony do objęcia akcji po 10gr
Nic nie jest napisane że kto nie kupił wcześniej nie będzie miał prawa do zapisu na akcje!!!!!!!
Jaki Ty teraz Kar mądry jesteś, słusznie, dzisiaj musiało być zaksięgowane, ale żeby tak było, akcje musiały być na koncie na koniec 03.06,(T-2) więc na przyszłość nie pisz mi proszę, ze względu na obopólny szacunek - mam nadzieję, co ja tutaj robie (w Medtechu) gdy piszę scenariusz zdarzeń i kursu akcji dla tych co się dzisiaj dali wmanipulować - ich akcje będą zaksięgowane 09.06 (bo weekend po drodze) a nie 05.06. Jeżeli dzisiaj kupowałeś-to wyrazy współczucia, a jeżeli sprzedawałeś - to auto-ocenę Ci pozostawiam. Giełda a w szczególnosci NC to wzloty i upadki na wierze, na łup szczęścia na infa które podają, na szansę, że faktycznie spóka da radę i że się dzięki inwestowaniu w jej cząstki (akcje) finalnie trochę wzbogacimy - nie jej kosztem, ale dzięki niej i naszej wierze.,Częściej kończy się to złudzeniami, ale czasem fortuna sprzyja - ale poza ewentualnymi rozgrywającymi którzy mogą mieć swoje intencje - gra jest czysta - nie ma tak, że jedni wiedzą coś na 100%, i wykorzystują niewiedzę tych drugich- to jak sprzedawanie zgniłego produktu w hermetycznie zamkniętym opakowaniu, którego sprzedający podmienił termin ważności na obowiązujący i spożywalny. Mam swoją etykę i mam nadzieję, że ją podzielasz. Kierujmy się rozumem, szczęściem, sprytem, ale nie okradamy ludzi. Wierzę Kar, że tak jak Pegaz, Dziubek 273 i kilku innych również Ty wolisz chodzić "Boso, ale w ostrogach" i móc spojrzeć w lustro na swoją twarz i się uśmiechnąć - choć super mieć "laczki" za 2 tysie i pieknego mysia - ale po "prawilnosci". Pozdrawiam
No oczywiście, że działamy w systemu t+2. To chyba oczywiste. No jakieś podstawy inwestując mamy. Więc co tutaj za brednie wypisuje Inwestor. Jak ktoś dał się zmanipulować to jego problem. Bo wiedzę zdobywa się gdzie indziej, a nie na bankierze.
Ale czemu zakładacie że urosło tylko temu że ludzie myśleli że dziś trzeba kupić.Rośnie żeby ludzie zapisywali się na emisję i że było odcięcie wczoraj.