• ESPI Autor: ~Kar [83.21.197.*]
    https://espiebi.pap.pl/node/692195
  • Re: ESPI Autor: ~Inwestor [46.112.116.*]
    Zapisy dopiero za 3dni i 12godzin
    Każdy kto będzie posiadał akcje będzie upoważniony do objęcia akcji po 10gr
    Nic nie jest napisane że kto nie kupił wcześniej nie będzie miał prawa do zapisu na akcje!!!!!!!
  • Re: ESPI Autor: ~Legolas [91.215.238.*]
    Tylko żeby się zapisać musiałeś dziś mieć zaksięgowane bo wczoraj było odciecie
  • Re: ESPI Autor: ~Kar [83.21.197.*]
    Stary, było odcięcie. PP już nie przysługuje. Każdy by chciał po odcięciu nabyć prawo do PP. Więc absurd.
  • Re: ESPI Autor: ~Okruch [37.31.153.*]
    https://www.google.com/amp/s/www.bankier.pl/amp/wiadomosc/MedTech-Solutions-rozpoczyna-publiczna-emisje-akcji-serii-C-o-wartosci-do-6-04-mln-zl-8956407
  • Re: ESPI Autor: ~Inwestor [46.112.116.*]
    Również nic nie jest napisane że kto posiadał akcje wcześniej będzie mógł kupić 4akcje z emisji.
    Więc radzę ostrożnie:):):):) bo się zdziwicie.
    Weź skończ te głupoty pisać. Bo manipulujesz ludźmi. Każdy kto nabył przed odcięciem ma prawo zapisać się na emisję pp.
    I jest w ESPI napisany dzień. Więc skończ się ośmieszać trolu.
  • Re: ESPI Autor: ~klawisz [5.184.253.*]
    Jaki Ty teraz Kar mądry jesteś, słusznie, dzisiaj musiało być zaksięgowane, ale żeby tak było, akcje musiały być na koncie na koniec 03.06,(T-2) więc na przyszłość nie pisz mi proszę, ze względu na obopólny szacunek - mam nadzieję, co ja tutaj robie (w Medtechu) gdy piszę scenariusz zdarzeń i kursu akcji dla tych co się dzisiaj dali wmanipulować - ich akcje będą zaksięgowane 09.06 (bo weekend po drodze) a nie 05.06. Jeżeli dzisiaj kupowałeś-to wyrazy współczucia, a jeżeli sprzedawałeś - to auto-ocenę Ci pozostawiam. Giełda a w szczególnosci NC to wzloty i upadki na wierze, na łup szczęścia na infa które podają, na szansę, że faktycznie spóka da radę i że się dzięki inwestowaniu w jej cząstki (akcje) finalnie trochę wzbogacimy - nie jej kosztem, ale dzięki niej i naszej wierze.,Częściej kończy się to złudzeniami, ale czasem fortuna sprzyja - ale poza ewentualnymi rozgrywającymi którzy mogą mieć swoje intencje - gra jest czysta - nie ma tak, że jedni wiedzą coś na 100%, i wykorzystują niewiedzę tych drugich- to jak sprzedawanie zgniłego produktu w hermetycznie zamkniętym opakowaniu, którego sprzedający podmienił termin ważności na obowiązujący i spożywalny. Mam swoją etykę i mam nadzieję, że ją podzielasz. Kierujmy się rozumem, szczęściem, sprytem, ale nie okradamy ludzi. Wierzę Kar, że tak jak Pegaz, Dziubek 273 i kilku innych również Ty wolisz chodzić "Boso, ale w ostrogach" i móc spojrzeć w lustro na swoją twarz i się uśmiechnąć - choć super mieć "laczki" za 2 tysie i pieknego mysia - ale po "prawilnosci". Pozdrawiam
    No oczywiście, że działamy w systemu t+2. To chyba oczywiste. No jakieś podstawy inwestując mamy. Więc co tutaj za brednie wypisuje Inwestor. Jak ktoś dał się zmanipulować to jego problem. Bo wiedzę zdobywa się gdzie indziej, a nie na bankierze.
  • Re: ESPI Autor: ~Legolas [91.215.238.*]
    Ale czemu zakładacie że urosło tylko temu że ludzie myśleli że dziś trzeba kupić.Rośnie żeby ludzie zapisywali się na emisję i że było odcięcie wczoraj.
[x]
MEDTECH 0,00% 0,27 2025-09-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.