• Jest gruuubooo Autor: ~Gumiś [89.64.86.*]
    Tak to widzę.
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~NoktoWizor [66.98.60.*]
    No nie jest cienko. zgadza sie.
    Paru naiwniakow znowu troche opchnelo..fundy rysuja podpuchy..tradycyjnie
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~GrubyCygan [91.150.200.*]
    Gumiś wypił stary sok z gumijagód bo coś cienko pisze... :)
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~Gumiś [89.64.86.*]
    Motłoch zapowiada wzrost. cygański zwyczaj nakazuje liczyć na kapane. Pracą nigdy nie hańbi się, ważne żeby Motłoch oddał po taniości. Jesteś tutaj karaluchu więc, wiesz o co gra się toczy
    https://digital-strategy.ec.europa.eu/pl/news/eu-takes-step-further-cybersecurity-crisis-management

Jak to w UE, wszystko musi się wygrzewać dłuuugo.
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~NoktoWizor [194.230.147.*]
    Zgadza sie z EU.Oni musza miec czas na..obiadki.A propos: gdy pomysle o osmiorniczkach (ktore uwielbiam ale juz nie moge tyle tego mam tu) to lezka sie kreci.Forumowi zwolennicy MenCenow jeszcze bedziecie szlochali.Wig juz zjechal po Waszym sukcesie.Potwierdza sie.Krajan to człek autorytarny.Toteż jedynym wyjsciem byłby Giertych zamiast Bodnara.I zaorac te chołote.Zdziwilibyscie sie jak by sie to powiatowym spodobalo.Zreszta Pomaranczowy tez nie dotrwa.Kto uwaza ze polityka na gieldzie(forum) nie gra roli..he niech uwaza.Na szczescie DW nie wdał sie w uklady.Ah. a ja w poniedz. znowu w eu-szarzyznie..chociaż?.mam we wtorek byc moze przełomowa rozmowe.. nowa robota byc moze.Juz pare razy w zyciu przez internet i tys.kilometrow dogrywalem najwazniejsze zmiany zawodowe.Niech zyje net.Trzymajcie kciuki..albo i nie.Pozwolilem sobie na prywate.DW wybaczy. Jest grubo tez uwzam
  • Re: Jest gruuubooo Autor: alicja1992 [188.146.171.*]
    Co on bierze ?
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~Marcus [84.17.55.*]
    Coś co spowodowało, że w jednym zdaniu chciał przekazać wszystkie swoje myśli. Niezły towar.. :))
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~NoktoW [194.230.161.*]
    Wiem,wiem.10 czerwonych łapek,ktoś sie natrudził.Brakuje tylko klasycznego "polaczek".I oczywiscie elita forumowa Marcus ?Ja myslałem że w Pl to poprostu "Maruś","Mareczek" no ale ma być kosmopolitycznie.A Alusia ..ten totumfacki ton.".ahhh co za cieć" chciałas powiedziec ( to ja oczywiscie).Aluniu skonczyło sie wymienianie czułosci z Cudakiem? Czy sama do siebie piszesz? Jacy wy w tym pl. swiatowcy...potraficie tylko wylewac żołć?
    wlasnie przyjechała grupa naszych z usa..(tu jest pol swiata,wszyscy drinkuja,bawia sie jak to Latynosi potrafia..wdziecznie w rytm salsy itp) wyrózniaja sie..zaprucì od rana do nocy drą sie z balkonu "Jaaaniinaa" Na basenie obciach totalny.Głosni ,ledwo chodza,styl :gospoda w powiecie .A jakim pieknym polishenglish zasuwaja.Wizytòweczka
  • Re: Jest gruuubooo Autor: alicja1992 [188.146.175.*]
    Jak to klasyk powiedział " koniowi zamelduj" :) Ja czułości z Cyganem wymieniam rzadko ale z niektórymi spostrzeżeniami się zgadzam np w przypadku Bioceltix
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~Mareczek [178.159.143.*]
    Uwielbiam Mareczek, przypomina mi dzieciństwo pełne polskości :)) , Maruś też ładnie, nie ma jak uśmiechnięta Polska.
    W ramach relaksu https://www.youtube.com/watch?v=mOIlE8cSfrQ
    Alicja na każdym forum wymienia z kimś czułości , kiedyś nawet na Genomtec z Cyganem , to były czasy kurs szalał a nie jak teraz marazm :) Dzięki niej trafiłem na DataWalk. Dziękuje Alicjo :))
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~Gumiś [31.0.88.*]
    1.Raise +
    2.Traktat POL-FRA https://m.bankier.pl/forum/temat/15828881 +
    3. SAFE +
    4. KPO +
    5. Wydatki krajowe +

Kolejność przypadkowa. Dodałbym sytuację geopolityczną, ale to truizm w tym momencie.
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~Jacek [31.60.116.*]
    Plus 1,5 % PKB na obronę przed cyberatakami - taki plan w Uni
  • Re: Jest gruuubooo Autor: ~Honza [31.61.180.*]
    Francuzi wiedzieli w co wchodzą
    https://www.pb.pl/bgk-ma-4-mld-zl-na-inwestycje-kapitalowe-1243321

Hmmm....
[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe