Ale WYMYŚLIŁEŚ, po prostu cena jest bardzo zdołowana, kto mądrzejszy to skupuje...ile kupiłeś za 21gr, no ....jedne pakiet poszedł i zablokowali bo to było jak za darmo, cena tu może skoczyć do 70-80gr, żeby upłynnić trochę, ale chwale Twój optymizm, ja też na cmentarzu zamiast krzyży widze same plusy:)) pzdr Robi:-)
Wziąłem za 10tys zł akcji jutro sprzedaje rano za 5 i czekam przeraża mnie ta liczba akcji 75 milionów nie jest ważne co on mówi zaprasza na akcje ważne jak będzie działał dalej na razie tyle lat i nic firma warta 3 miliony złotych a on mówi że ma 10 milionów złotych do dyspozycji śmieszny gość
Zobaczysz o 8.30 jutro rano wczoraj było odcięcie ale kurs nie spada dopiero na następny dzień a wczoraj sprzedawali i zeszło do 21 groszy bo wyprzedawali ci co kupili wcześniej i mieli już na koncie dawno wcześniej niż wtorek 3.06 ja kupiłem wtorek a sprzedał bym wczoraj to bym nie miał praw poboru bo musi być na koncie 2 dni wcześniej a dziś jest dzień 5.06 dzień prawa poboru to na walnym firma ustaliła akurat ten dzień dzis
Te 5 tysięcy to zniknie w tłumie. Sprzedaj i całość jak masz się męczyć. Są chętni na kupno. A akcje z PP będą dopiero za kilka miesięcy na kontach akcjonariuszy. Większości z Was już wtedy nie będzie więc nie wiem czym się martwicie.