Jasne, jak się brało manufakturę ze wsi Sierpaw (obecny Solarinov) po 8 PLN i wieszczyło 12, to teraz z obowiązku trzeba wyć na spółkach pokrewnych. Tylko, że wtedy to ja tłukłem ci do glowy, że to był bankrut i bankrutem jest:). A tu wieszczysz bankructwo? Na jakiej podstawie??? Tak możnaby 99%spółek dyskredytować. Istnieją od lat 50 tych i pewno cię przeżyją:) A jak przeraża cię 150k na popycie to wróć do cerowania pomponów, GPW nie dla ciebie:)
Dnia 2025-06-05 o godz. 16:42 ~takaprawda napisał(a): > Uwaga nagony znowu zaczynają swoje bajki i zmyślania. Nie dać się nabrać bo będzie spadać!
Tak jest! Prętem po kratach i ma_Ł_pa od razu skacze i kwiczy :) Vincent po pierwsze Kania też chodził po 5 zł :) Po drugie przy 1,3 też pytałeś po ile ktoś tam niby chce to kupić a po trzecie Nikt tego nie chce kupić bo to jest TRUP! Arkusz zleceń kupno 55k sprzedaż 357k
Zachwycałeś się Solarinovem pisałeś bzdury o farmach fotowoltaicznych o tym jak to prąd drożeje i w związku z tym oze wygryzie columbusa wszyscy się wtedy z ciebie śmiali i ci pisali że to padaka. Wykłócałeś się wtedy z gościem o nicku "uśmiany" nawet się bić z nim chciałeś jak cię wyjaśnił do spodu, dopiero jak oze sprzedało solarinova to zacząłeś pisać że solarinov to gniot. Wtedy jak sprzedali solarinova to kupili tą wydmuszkę z USA Pure Energy i wtedy zacząłeś latać jak kot z pełnym pęcherzem i wypisywać jaki do dobre deal. Podobnie było z Agro Steel też pisałeś jaka to świetna firma jaką to internacjonalizację robi, a jak ją sprzedali to że to gniot. Tak samo będzie z Techno Energy teraz się zachwycasz a jak niebawem zostanie sprzedana to też że to gniot napiszesz.
bajki opowiadasz, ale to anonimowe forum, więc co tam....no nie? Jak przyjrzysz wpisy na Solar, pisałem tam parę, że właściciel nie miał chętnych na sprzedaż manufaktury z Krakowa za 2 miliony z hakiem więc wymyślił słonce zamiast tego. Pisałem, że to firm bez wartości jak była wyceniana przez rynek na.... kilkaset milionów:) Jaka internacjonalizacja w przypadku AgroSteel?? Kasę na ten projekt dostał TechnoEnergy i go realizuje zwiększajac sprzedaż poza Polską. Nawet tego nie wiesz?
A...uśmiany, fakt był tu taki bedil, haha. Poziom wiedzy o GPW i spółce jak twój:). Pisał, że ma lepsze informacje o spółce od nas, bo UWAGA wyczytał w monitorach sądowych marże spółek zależnych:). Negował grę na krótko na OZE bo twierdził, że nie została wpisana do rejestru KNF, nie wiedział co to przeszacowanie aktywów itp i td. Słowem nieuk jak tu wszyscy o nim pisali. A może to ty pod nowym nick:):):)
Przelogował się na Analityk, hahaha Ale dalej mózgojad głoduje:) I co ty cytujesz g(łabie w linkach który trudno nawet otworzyć? Że pisałem, że wartość aktywów OZE rośnie z przeszacowania śmiecia, którego wciagaliście jak ciepłe kluchy windując jego kurs z 0,3 PLN na 8 PLN??? Czy to nie były fakty??? Na szczęście teraz bilans OZE jest wolny od takich gniotów, a wartość 5,6 % posiadanych udziałów przez OZE wyceniona jest w bilansie na 0,0. Ale zawsze możecie go ciągnąć w górę :)
Przelogowała to ci się choroba dwubiegunowa. Piałeś z zachwytu nad solarinovem dopóki go mieli. Zresztą giełda cię zweryfikowała Jesteś w plecy 95% byłeś pośmiewiskiem i nadal nim jesteś. Jak czytam archiwum sprzed 3-5 lat to wszyscy się z ciebie tam śmieją, Mam to powklejać?
nic nie wiesz wiesz i w nogach spisz. I to ja się z ciebie śmieje leszczu i to od lat. Dlatego cię to boli i nastawiasz tu face do kolejnych klapsów:). Jak jesteś taki kozak to przeryj forum Solararinov i znajdź choć jeden wpis gdzie zachowałem tacspolkę. Acha, ja to nie ty i pisze z jednego nocka, którego zarejestrowałem, bo jak ostatnia wesz podszywałeś się pisząc z niego:(