Bardzo dobrze myślisz ja mam średnią 0,35 i liczę żeby było poniżej 0,3 bo już kasa przygotowana na zakup 50 tyś akcji, a później dalej dokładać , ale to już zależy od sytuacji. Chce dobić do 200 tys akcji, i zobaczyć jak będzie dalej. Prawda jest taka jak ruszy to każdy co ma papier powinien kupić w miarę płynności finansowej własnej. Żeby nie oddać im papierów.
A ile oni maja oddać tych papierków ,,,, chyba nie 1,2 mln szt. ,,, bo to byłby przekręt stulecia i kryminał .... akupic teraz 12 mln sztuk będzie ciężko i kurs może być 1 zeta !
Dokładnie około 12 milionów akcji po przeliczeniu. Tak to wygląda i pewnie po przeliczeniu nie będzie im się opłacało ten deal. Ale co nas to interesuje, dla tych co byli ubrani wysoko to będzie dobry moment żeby ich przydusić.
Generalnie poprzedni zarząd został już spłacony. Teraz jest kwestia wyjaśnienia przerzucenia akcji i kara dla winnych, więc i tak już będzie w plecy bo kara do 5 milionów zł lub wyrok w zawiasach i jakaś kara finansowa. Myślę że firmie zależy na odwieszeniu notowań, bo firma na tym traci jakby nie patrzeć
Generalnie zero komunikacji. Zadałem im pytania na które nie otrzymałem odpowiedź, odnośnie KNF . Prawda jest taka że jak ruszą już to trzeba im zebrać papiery i tyle