• emisja Autor: ~TOMEK [94.254.146.*]
    po co brać z emisji po 1 zł jak teraz można kupić po 0.6 ?
  • Re: emisja Autor: ~Rampage [178.212.41.*]
    Cena nominalna to 0,6 zł, na razie jest poniżej więc emisji nie będzie. ;)
  • Re: emisja Autor: ~RS [31.61.235.*]
    Od kiedy to cena rynkowa decyduje o emisji, która jest powyżej nominału - 1 PLN?
  • Re: emisja Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Dnia 2025-06-05 o godz. 10:39 ~RS napisał(a):
    > Od kiedy to cena rynkowa decyduje o emisji, która jest powyżej nominału - 1 PLN?

To prawda, premia emisyjna będzie duża i to może nieść za sobą bolączkę w kolejnym okresie rozliczeniowym. Pamiętam, że kiedyś tak było chyba na pkobp po przejęciu masterleasa i jak w następnym roku mieli duże obroty to nie wiedzieli, gdzie to przeksięgować. Zatem, można powyżej nominału, ale kazdy z olejem w głowie wie, ze sie nie oplaca ryzykować bez asa w rekawie. Z drugiej strony własnie powstała spółka córka z pokaznym pakietem akcji ame...
  • Re: emisja Autor: ~Nowy [188.206.77.*]
    Konkrety, worek. Akcji kupione miał. Być duży wzrost a tu dużą lipa co robić
    Dnia 2025-06-05 o godz. 11:46 ~Nowy napisał(a):
    > Konkrety, worek. Akcji kupione miał. Być duży wzrost a tu dużą lipa co robić

Moja rada...ogarnąć interpunkcje
  • Re: emisja Autor: ~Antychrystozaur [193.0.126.*]
    Dla mnie ma to sens tylko wtedy, jeśli mają przecieki z AME, że diabetomat ma się nieźle i przewidują wystrzał w przeciągu kilku miesięcy - kiedy 1 zł za akcje to i tak będzie mało.

Przecieki z AME? ONI SĄ AME
  • Re: emisja Autor: ~Antychrystozaur [193.0.126.*]
    No tak. Czyli zbierają hajs na wykup akcji AME po splicie
  • Re: emisja Autor: ~ktos [188.146.20.*]
    Patrząc na to jak sie AMESA oraz NTC zachowuja to na 99% mi to smierdzi ze potrzebuja kasy na dokonczenie projektu I na certyfikacje I testy.

Moze dlatego Dyzio sprzedał?

Pewnie potrzebują kasy, sami nie mogą testowac tego diabetomatu, bo ktoś inny musi dac certyfikat ze to urządzenie działa, jest bezpieczny i można sprzedać.
  • Re: emisja Autor: ~Nowy [217.100.199.*]
    Też tak myślę niech w końcu z tym działają bo 0 info co z tym urządzeniem a tylko na to czekamy żeby to ruszyło do sprzedaży ,
[x]
NTCAPITAL -1,18% 0,67 2025-10-07 16:08:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.