Czy kurs dalej będzie się obsuwał? po co była podbitka rok temu, czy to było podbicie żeby emisje wyżej zrobić czy po to żeby słupy sprzedały? co z dotacjami? jakie jest ryzyko zwrotu? brak sprostowań na artykuły pb potwierdzają że doszło do jakichś nieprawidłowości?
Mnie te wyniki i wcześniejsze przemyślenia przekonały do zakupu 46 680 akcji po 0,255 - czekam na resztę (dałem zlecenie na 50 000 - kilkanaście tysi można zaryzykować). Uśredniłem do 0,30.
Kolego , przy tym kursie na pewno nie stracisz... Wcześniej czy później kurs ruszy. Za duża spółka i za duże zyski aby to przeoczyć. Spekuła wczesniej czy później to zobaczy. A kto wie co szykuje zarząd....
Dokładnie to szulernia jestem tu od początku i bardzo żałuję największy błąd mojego inwestowania, te dotacje też wały kiedyś sprawdzałem kto u nich wygrał przetarg na dostarczenie sprzętu specjalistycznego to jakaś firma na wiosce co sprzedaje pc-ty chyba nawet jednoosobowy słup.
ślicznie...tak będzie,przyroda nie znosi próżni.Takich okazji z takimi wynikami nawet patologiczny rynek nie odpuści. zawsze jest na rynku ktoś sprytniejszy....od potencjanych oglądaczy kwadratowego słoneczka.....